Ο Κάρι στηρίζει την ισότητα των φύλων: «Τα βλέπω όλα με τα μάτια των παιδιών μου»

Gazzetta team
Ο Κάρι στηρίζει την ισότητα των φύλων: «Τα βλέπω όλα με τα μάτια των παιδιών μου»

bet365

Ο Στεφ Κάρι μίλησε ανοικτά μέσω επιστολής για την ισότητα των φύλων και στήριξε τα λεγόμενά του στις δύο κόρες του...

Μέσω του «The Players' Tribune» o σούπερ σταρ του ΝΒΑ υποστήριξε ότι βλέπει τα πάντα με τα μάτια των παιδιών του και δη των κοριτσιών του, εξηγώντας ότι τα όνειρα πρέπει να ξεπερνούν τα εμπόδια που ενδεχομένως να παρουσιάζονται.

«Η Ράιλι και η Ράιαν μεγαλώνουν τόσο γρήγορα. Εγώ και η Αϊσα βλέπουμε τα πράγματα μέσα από τα μάτια των κοριτσιών μας που φέραμε σε αυτόν τον κόσμο και τώρα τα αναθρέφουμε να ζήσουν εκεί... Θα έλεγα ψέματα αν δεν παραδεχόμουν ότι πλέον με ενδιαφέρει περισσότερο λόγω του ότι έχει γίνει πιο προσωπικό για μένα» ανέφερε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πώς μπορούμε να το κάνουμε να συμβεί όσο το δυνατόν συντομότερα. Όχι μόνο ως «πατέρες των κοριτσιών» ή για τέτοιου είδους λόγους. Και όχι μόνο για την Ημέρα της Ισότητας των Γυναικών. Το χάσμα πρέπει να κλείσει. Κάθε μέρα η διαφορά στις αμοιβές επηρεάζει τις γυναίκες. Το μισθολογικό χάσμα στέλνει ένα λάθος μήνυμα στις γυναίκες για το ποιες είναι, πώς αποτιμώνται και τι μπορούν ή δεν μπορούν να γίνουν».

 

NBA Τελευταία Νέα