Ράσελ σε Κόμπι: «Έχεις κάνει τόσα πολλά για το μπάσκετ»! (pic)

Ράσελ σε Κόμπι: «Έχεις κάνει τόσα πολλά για το μπάσκετ»! (pic)

bet365

Ο θρύλος των Σέλτικς, Μπιλ Ράσελ, ευχήθηκε στον Κόμπι Μπράιαντ για τα 40ά γενέθλιά του, χαρακτηρίζοντας τον Black Mamba ως έναν από τους κορυφαίους του αθλήματος.

Σημειώθηκε γκολ με πέναλτι στο Λεγκανές – Σοσιεδάδ; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ράσελ δεν γεννήθηκε για να γίνει σπουδαίος αλλά για να κάνει σπουδαία πράγματα. Η σπουδαιότητα και η φήμη δεν τον ενδιέφεραν σε ατομικό επίπεδο, τουλάχιστον. Σκοπός του ήταν να υπηρετήσει, να διαφυλάξει και να περάσει τις αρχές του στο άθλημα που αγάπησε αφού αξιακό του σύστημα ήταν πάνω από τη δόξα, τα χρήματα και τα πρωταθλήματα που κατέκτησε.

Ο θρύλος των Σέλτικς, ένας από τους μόλις επτά all-time παίκτες που έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα στο NCAA, δαχτυλίδι στο ΝΒΑ και χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, ευχήθηκε στον Κόμπι Μπράιαντ ο οποίος γιόρτασε τα 40ά γενέθλιά του. «Χρόνια πολλά σε έναν από τους Κορυφαίους! Κόμπι Μπράιαντ, έχεις κάνει τόσα πολλά για το άθλημα του μπάσκετ» ήταν το μήνυμά του στο Twitter για τα γενέθλια του Black Mamba.

 

NBA Τελευταία Νέα