Οι rookies ψήφισαν τους καλύτερους... rookies της νέας σεζόν!

Γιώργος Κούβαρης
Οι rookies ψήφισαν τους καλύτερους... rookies της νέας σεζόν!

bet365

Στην καθιερωμένη έρευνα που κάνει κάθε χρόνο το ΝΒΑ, οι rookies ψήφισαν τους... rookies που θα κάνουν το μεγαλύτερο «γκελ» την ερχόμενη σεζόν και μάλιστα μοίρασαν το βραβείο ROY σε δύο παίκτες!

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+)

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εν λόγω έρευνα οι ΝτιΆντρε Έιτον των Σανς και Κόλιν Σέξτον των Καβαλίερς θα μοιραστούν το βραβείο του καλύτερου rookie συγκεντρώνοντας από 18%!

Ο Λούκα Ντόντσιτς των Μάβερικς και ο Κέβιν Νοξ των Νικς βρέθηκαν στην δεύτερη θέση από 9%.

Αντίθετα ο Ουέντελ Κάρτερ των Σικάγο Μπουλς ψηφίστηκε ως ο παίκτης που θα κάνει την καλύτερη καριέρα συνολικά με 13%, ενώ από 10% είχαν οι Κέβιν Νοξ και Τζερόμ Ρόμπινσον των Κλίπερς.

Όσον αφορά τον rookie που αποτέλεσε την μεγαλύτερη «κλοπή» του draft αυτός ήταν ο Κεϊτά Μπέιτς-Ντιόπ (13%) ο οποίος επιλέχθηκε στο νούμερο «48» από τη Μινεσότα.

Πιο αθλητικός rookie ψηφίστηκε ο Ζαΐρ Σμιθ (24%) των Σίξερς, καλύτερος σουτέρ (47%) και καλύτερος πλέι μέικερ (35%) ο Τράε Γιανγκ των Χοκς, καλύτερος αμυντικός ο Τζεβόν Κάρτερ (29%) των Γκρίζλις, ενώ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό (29%) στην ερώτηση «ποιος είναι ο αγαπημένος σας παίκτης».

 

NBA Τελευταία Νέα