Καρμέλο Άντονι: «Πήγα βιαστικά στους Θάντερ, περιμένω τους Ρόκετς»

Καρμέλο Άντονι: «Πήγα βιαστικά στους Θάντερ, περιμένω τους Ρόκετς»

bet365

Ο Καρμέλο Άντονι ανακοινώθηκε από τους Ατλάντα Χοκς για να φύγει! Ο ίδιος παραδέχτηκε πως το Χιούστον είναι ο πιθανότερος προορισμός του, ενώ στάθηκε και στη... βιαστική επιλογή των Θάντερ.

Το μέλλον του Καρμέλο Άντονι παραμένει άγνωστο.

Ο «Μέλο», μετά τους Θάντερ πήγε στους Χοκς αλλά δεν φαίνεται να είναι καλή επιλογή γι αυτόν η Ατλάντα κι η χρήση του buy out ίσως τον οδηγήσει στους Ρόκετς.

Για τη... μόδα του buy out σχολίασε χαρακτηριστικά ο Άντονι στο πλαίσιο event που βρέθηκε:

«Το να παίρνεις την επιλογή του buy out, να παραιτείσαι είναι σχεδόν κανόνας. Αν κάτι δεν λειτουργεί, προχώρα, πάρε το buyout και προχώρα ή κάνε ανταλλαγή. Έπρεπε να το ξεπεράσω αυτό, είναι ο νέος νόμος που υπάρχει στην κοινωνία του μπάσκετ.

Είχα μια συζήτηση με τη γυναίκα μου και την οικογένειά μου. Τους είπα, ότι δεν επιλέγω το buyout, δεν εξαγοράζομαι, δεν αποχωρώ. Mου είπαν ότι στο τέλος της ημέρας κανείς δεν θα το ξέρει αυτό. Πρέπει να κάνεις ό,τι πρέπει να κάνεις. Θα είναι ένα χτύπημα στο ραντάρ σου. Είναι στο επόμενο κεφάλαιό μου. Μου πήρε λίγο για να φτάσω στο σημείο που είμαι. Οκ, πρόκειται να το δεχτώ».

Όσο για την προοπτική των Ρόκετς τόνισε:

«Προφανώς, προσπαθούμε απλά να το... φτιάξουμε. Ο καθένας γνωρίζει σχετικά με την ανταλλαγή στην Ατλάντα. Πιστεύω ότι όλα προσπαθούν να γίνουν ξεκάθαρα. Θα αφήσω τους ανθρώπους να κάνουν ό,τι κάνουν. Απλά, θα κάνω πίσω και μόλις έρθει η στιγμή, μόλις γίνουν οι κλήσεις, θα κάνουμε τη μετακίνηση».

Επίσης, στάθηκε και στο γιατί δεν πήγε καλά η επιλογή του να πάει στους Θάντερ, λέγοντας:

«Στο τέλος της ημέρας, δεν ήταν καλή ιδέα. Πιστεύω ότι πέρυσι - έχω μιλήσει γι' αυτό - όλα έγιναν τόσο βιαστικά, πήγα στην ομάδα για τη media day και μία μέρα πριν στο προπονητικό κέντρο. Τα παιδιά είχαν ήδη χτίσει κάτι και εγώ πήγα την... 25η ώρα της ημέρας, έλεγαν όλοι "γαμώτο ο Μέλο ήρθε στην ομάδα μας". Είναι κάτι καταλαβαίνεις όταν είσαι στο παιχνίδι πολύ καιρό. Μερικές φορές, έπρεπε να το καταλάβω μόνος μου, από το να μου το πει κάποιος ή να με βοηθήσουν».

 

NBA Τελευταία Νέα