Έβγαλαν... μαχαίρια Ντουράντ και ΜακΚόλουμ (pics & vid)

Έβγαλαν... μαχαίρια Ντουράντ και ΜακΚόλουμ (pics & vid)

bet365

Στην αρχή γελούσαν σαν δυο καλοί φίλοι... Μετά τα «σύννεφα» έκαναν την εμφάνισή τους.

Ο Κέβιν Ντουράντ φιλοξενήθηκε στο podcast του Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, το «Pull Up with CJ McCollum» και είχαν μια ωραία μπασκετική συζήτηση με γέλια.

Τουλάχιστον έτσι φάνηκε στην αρχή, γιατί στην συνέχεια παρεξηγήθηκαν.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο MVP των τελικών είχε όρεξη για πείραγμα, όταν ο παίκτης των Μπλέιζερς εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την μεταγραφή του ΝτεΜάρκους Κάζινς στους Ουόριορς, καθώς θεωρούσε πως η ομάδα του μπορούσε να πάρει τον «Boogie».

Ο «KD» είπε: «Γιατί είσαι θυμωμένος με αυτό;», για να απαντήσει ο ΜακΚόλουμ: «Αδερφέ μου, είμαι στη λίγκα. Τι εννοείς γιατί είμαι θυμωμένος; Είμαι στην Δυτική Περιφέρεια. Πρέπει να παίξω εναντίον σας. Αποκλειστήκαμε από εσάς κάποιες φορές στο πρώτο γύρο. Οπότε, κοιτούσα τον Κάζινς».

Και ο Ντουράντ συνέχισε: «Εννοώ... Ξέρεις ότι δεν πρόκειται να κατακτήσετε το πρωτάθλημα;», με τον 26χρονο γκαρντ να αποκρίνεται: «Αδερφέ, έχουμε ομάδα. Έχουμε την ικανότητα. Όλα είναι πιθανά. Μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

ΜακΚόλουμ: «Και τι προτείνεις;».
Ντουράντ: «Να συνεχίσετε να παίζετε και να μην ανησυχείς για το τι θα γίνει στην κορυφή των πραγμάτων. Χαλάρωσε».
ΜακΚόλουμ: «Ήμασταν ακριβώς εκεί, στην κορυφή των πραγμάτων. Ήμασταν τρίτοι πέρυσι. Ήμασταν ακριβώς εκεί. Πίσω από τον πρώτο και τον δεύτερο».
Ντουράντ: «Αλλά πώς παίξατε;».
ΜακΚόλουμ: «Είχαμε κάποιες άτυχες καταστάσεις στον πρώτο γύρο».
Ντουράντ: «Πώς παίξατε;».
ΜακΚόλουμ: «Υπήρξαν άτυχες καταστάσεις».
Ντουράντ: «Σαν την 8η θέση».

Η κουβέντα, έπειτα, πέρασε σε άλλο... επίπεδο στο twitter, όταν ο ΜακΚόλουμ παρομοίασε τον Ντουράντ με κάποιον που αλλάζει συμμορίες, σχολιάζοντας την μεταγραφή του από τους Θάντερ στους Ουόριορς.

«Ακόμα νομίζω πως η λέξη από "b" είναι σκληρή και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται. Ξέρει πως η απόφαση αυτή ήταν σοφτ, αλλά το σέβομαι. Είναι σαν να την παθαίνεις μαζί με τα αδέρφια σου από μια συμμορία, που υποτίθεται ότι έπρεπε να νικήσεις, και μετά γίνεσαι μέρος αυτής της συμμορίας δύο μήνες μετά και ξεχνάς τα αδέρφια σου».

Η απάντηση του «πολεμιστή» ήταν άμεση. «Άρα, θα έμπλεκα σε καυγά, θα έχανα, θα συνομωτούσα εναντίον του αδερφού μου για δύο μήνες στο σπίτι μας και μετά θα πήγαινα στην άλλη συμμορία, από την οποία θα είχαμε χάσει, και θα τον νικούσα; Για τόσο χαμηλά με έχεις Σι Τζέι; Μόλις βγήκα στην εκμπομπή σου. Φίδια στο γρασίδι, στο είπα».

Και ο παίκτης των Μπλέιζερς σχολίασε ξανά: «Δεν υπάρχει έχθρα, χαλαρώστε όλοι. Ήταν απλώς μια αναλογία. Δεν ξαναμιλάω στον ΚD και τους Ουόριορς, επειδή είναι παιδιάστικο για μένα και σοφτ. Πάντα έλεγα τι νιώθω, αλλά όλοι ξέρουμε πως εγώ δεν ήμουν φίδι».

 

NBA Τελευταία Νέα