Ο Λέοναρντ σκέφτεται να πάρει μέρος στο camp της Team USA

Ο Λέοναρντ σκέφτεται να πάρει μέρος στο camp της Team USA

Gazzetta team
Ο Λέοναρντ σκέφτεται να πάρει μέρος στο camp της Team USA

bet365

Ο Καουάι Λέοναρντ θέλει να επιστρέψει στην ενεργό δράση πιο δυνατός από ποτέ και γι' αυτόν τον λόγο σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρει μέρος στο Camp της Team USA!

Όπως ανέφερε το ESPN, ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ και των Σαν Αντόνιο Σπερς εξετάζει την πιθανότητα να πάρει μέρος στις προπονήσεις της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα στο Λας Βέγκας.

Άλλωστε το όνομά του ήταν ανάμεσα στους 35 παίκτες της προετοιμασίας και όπως δείχνουν τα πράγματα και εκείνος από τη πλευρά του θέλει να πάρει μέρος στο camp.

Οι λόγοι έχουν να κάνουν αφενός με το να ξεκινήσει δυνατές προπονήσεις μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στον τετρακέφαλο και αφετέρου για να δείξει στις ενδιαφερόμενες ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν, ότι έχει... επιστρέψει για τα καλά.

Ο ίδιος θα μπορεί την ερχόμενη Δευτέρα να υπογράψει super max συμβόλαιο στους Σπερς έναντι 221 εκατομμυρίων δολαρίων ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει ότι θα ήθελε να συνεχίσει σε άλλη ομάδα του ΝΒΑ την καριέρα του.

Σέλτικς, 76ers, Λέικερς ήταν εκείνες που ενδιαφέρθηκαν πρώτες απ' όλες χωρίς ωστόσο να προχωρήσει κάποιο trade, ενώ... ακολουθούν Κλίπερς, Νάγκετς, Σανς, Μπλέιζερς, Ράπτορς και Ουίζαρντς!

 

NBA Τελευταία Νέα