«Ο Κάζινς αρνήθηκε πρόταση 40 εκατομμυρίων από Πέλικανς» (pic)

Gazzetta team
«Ο Κάζινς αρνήθηκε πρόταση 40 εκατομμυρίων από Πέλικανς» (pic)

bet365

«Τρελή» πρόταση από τους Πέλικανς αρνήθηκε ο Κάζινς, με τον σέντερ πλέον των Ουόριορς να λέει όχι στα 40 εκατομμύρια των «πελεκάνων» για δύο χρόνια, για τα 5.3 των... πολεμιστών.

Δυο καλές, μια ανάποδη, δυο καλές, μια ανάποδη! Η θεία Βίστα πλέκει το κασκόλ στο Μουντιάλ!

Οι Ουόριορς με την προσθήκη του ΝτεΜάρκους Κάζινς φτιάχνουν μια πραγματικά ονειρική πεντάδα, με τους Κάρι, Ντουράντ, Τόμπσον, Γκριν και Κάζινς να δείχνουν ανίκητοι. Ο πρώην σέντερ των Πέλικανς μόλις έγινε γνωστό πως πήγε στους... πολεμιστές για έναν χρόνο και μόλις 5.3 εκατομμύρια δολάρια, είχε δηλώσει πως δεν είχε πρόταση από κανέναν.

Την δήλωσή του αυτή διαψεύδει ο Μαρκ Στέιν στους “New York Times”, ο οποίος αναφέρει πως οι... πελεκάνοι του έκαναν πρόταση που έφτανε τα 40 εκατομμύρια για 2 χρόνια, παρότι ο τραυματισμός του στον αχίλλειο τένοντα είναι εξαιρετικά σοβαρός. Αναλυτικά ο Στέιν αναφέρει: «Ο Κάζινς είχε αρνηθεί πρόταση της Νέας Ορλεάνης για διετές συμβόλαιο έναντι 40 εκατομμυρίων δολαρίων. Η πρόταση έγινε μετά τον τραυματισμό του Κάζινς και πριν το τέλος της σεζόν. Μετά την αρχική άρνηση, η Νέα Ορλεάνη απέσυρε την προσφορά».

 

NBA Τελευταία Νέα