«Ο ΛεΜπρόν θα μιλήσει με τους Ουόριορς»! (vid)

«Ο ΛεΜπρόν θα μιλήσει με τους Ουόριορς»! (vid)

«Ο ΛεΜπρόν θα μιλήσει με τους Ουόριορς»! (vid)

bet365

Πώς θα σας φαινόταν η τριπλέτα των ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ και Στεφ Κάρι στην ίδια ομάδα; Ο Στίβεν Σμιθ έριξε τη... βόμβα στην εκπομπή «First Take» του ESPN!

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κουβάλησε τους Καβαλίερς ως τους Tελικούς του ΝΒΑ κάνοντας... πράματα και θάματα στα playoffs ενώ η κουβέντα για το μέλλον του «Βασιλιά» έχει «ανάψει» για τα καλά! Οι Σίξερς, οι Ρόκετς και οι Λέικερς έχουν μπει στο κάδρο για τον ΛεΜπρόν και ο δημοσιογράφος Στίβεν Σμιθ εξήγησε πως οι Ουόριορς θα μιλήσουν με το καλοκαίρι με τον κορυφαίο παίκτη του πλανήτη! Πως θα σας φαινόταν, λοιπόν, η προσθήκη του Τζέιμς στην (ήδη) superteam του Γκόλντεν Στέιτ;

«Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και προφανώς, αν είσαι Γκόλντεν Στέιτ, θα τον διεκδικήσεις. Ο ΛεΜπρόν θα έχει μια συζήτηση μαζί τους. O KD θα συνεχίσει, ο Στεφ υπέγραψε συμβόλαιο 200+ εκ. δολαρίων. Αυτοί οι δυο θα μείνουν... Ο Γκριν έχει άλλα δυο χρόνια, είναι ένα κομμάτι που θες να κρατήσεις. Είναι δύσκολο να μείνουν όλοι όμως θες να αποκτήσεις τον ΛεΜπρόν, πρέπει να θυσιάσεις κάτι! Δεν μπορείς να τους κρατήσεις όλους...»

 

NBA Τελευταία Νέα