Ο Ίρβινγκ απολαμβάνει την προσπάθεια των... νεαρών Σέλτικς!

Ο Ίρβινγκ απολαμβάνει την προσπάθεια των... νεαρών Σέλτικς!

Ο Ίρβινγκ απολαμβάνει την προσπάθεια των... νεαρών Σέλτικς!

bet365

O Κάιρι Ίρβινγκ δεν έχει αγωνιστεί στα playoffs ακόμα, αλλά δήλωσε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, προσπαθεί να μείνει ήρεμος, ενώ σχολίασε και τους συμπαίκτες του, που έχουν σηκώσει το βάρος μέχρι τώρα.

Σάλτσμπουργκ - Μαρσέιγ με 220+ ειδικά στοιχήματα και 10% επιστροφή* στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ίρβινγκ έχει τεθεί εκτός λόγω τραυματισμού και δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του μέχρι τώρα στα playoffs. Οι Σέλτικς ξεπέρασαν το εμπόδιο των Μπακς και πλέον βρίσκονται στην δεύτερη φάση των playoffs, όπου αντιμετωπίζουν του Σίξερς.

Ο ηγέτης της Βοστόνης μίλησε για την αποθεραπεία του, αλλά και το πως βλέπει το παιχνίδι, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στους συμπαίκτες του, που σηκώνουν το βάρος τώρα που εκείνος είναι εκτός.

«Έχουμε αρκετούς νεαρούς παίκτες στην ομάδα μας, αλλά έτσι όπως παίζουν τώρα, είναι λες και είναι βετεράνοι. Νιώθω ότι μέσα στην σεζόν, έχουμε κάνει σπουδαία δουλειά βοηθώντας ο ένας τον άλλον και τώρα που πήραν την ομάδα στα χέρια τους κάνουν ότι κάνουν. Οπότε είμαι περήφανος για εκείνους, όπως και για τους προπονητές».

Όσο για τον δικό του τραυματισμό που τον έχει κρατήσει εκτός από τις 7 Απριλίου, ο Ίρβινγκ σχολίασε ότι ήταν σκληρό, αλλά είναι ήρεμος με την απόφαση του να κάνει την εγχείρηση.

«Είμαι πολύ καλά. Βάζεις στόχους και πάντα θες να τους πετυχαίνεις, αλλά όταν τα δεδομένα αλλάζουν και πάνε σε άλλη κατεύθυνση και δεν μπορείς να τα ελέγξεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα λεπτό, να το σκεφτείς και να προχωρήσεις μπροστά και να δείξεις υποστήριξη στους συμπαίκτες σου, αλλά και τους καλύτερους οπαδούς, αυτούς της Βοστόνης».

 

NBA Τελευταία Νέα