Γιάννης: «Όλη η πόλη υποστηρίζει την ομάδα, πρέπει να δώσουμε τα πάντα» (vid)

Γιάννης: «Όλη η πόλη υποστηρίζει την ομάδα, πρέπει να δώσουμε τα πάντα» (vid)

Γιάννης: «Όλη η πόλη υποστηρίζει την ομάδα, πρέπει να δώσουμε τα πάντα» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως όλο το Μιλγουόκι υποστηρίζει τους Μπακς από την πρώτη μέρα, ενώ υποσχέθηκε

Oι Μπακς ισοφάρισαν τη σειρά με τους Σέλτικς σε 3-3 και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Οι συμπαίκτες μου έκαναν πολύ καλή δουλειά στο να με βρίσκουν. Μπορούσα να βλέπω τον παίκτη και την μπάλα ταυτόχρονα, ώστε να φύγω και να βρω διαδρόμους στον αιφνιδιασμό. Τα πάντα, βέβαια, είχαν να κάνουν με τη θέληση. Προσπαθούσα να φτιάχνω φάσεις και να είμαι επιθετικός.

Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα του τριπόντου, καθώς είχαν μόνο 10/36. Πρέπει να το συνεχίσουμε αυτό και στο 7ο ματς, καθώς ξέρουμε ότι θα σουτάρουν, ώστε να βρουν ρυθμό στο παιχνίδι. Εγώ πρόσεξα τον χειρισμό της μπάλας, τους έκανα να πάρουν δυσκολότερα σουτ και προστάτευσα τη γραμμή του τριπόντου»

Για το Game 7: «Είναι μεγάλη υπόθεση. Έχουμε ωριμάσει σαν ομάδα. Ήμασταν στην ίσια θέση πέρσι αλλά δεν μπορέσαμε να νικήσουμε στο 6ο ματς. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας και πρέπει να προετοιμαστούμε για το 7ο παιχνίδι».

Για την πίεση της κατάστασης: «Για μένα δεν υπάρχει πίεση. Είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι σε αυτήν την κατάσταση. Απολαμβάνω την εμπειρία, βγαίνω εκεί έξω και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, παίζοντας σκληρά. Το μόνο που ξέρω είναι ότι εγώ κι οι συμπαίκτες μου θα παίξουμε δυνατά».

Για το Μιλγουόκι: «Αυτή η πόλη υποστηρίζει την ομάδα από την πρώτη μέρα. Ήταν πολύ καλή η ατμόσφαιρα σήμερα. Όσο παίζουμε για την ομάδα, άλλο τόσο παίζουμε για την πόλη. Έχουμε 7ο παιχνίδι τώρα και είναι μια νέα ευκαιρία για εμάς αλλά και για το Μιλγουόκι, οπότε πρέπει να δώσουμε τα πάντα».

Στο τέλος καθησύχασε τον κόσμο για το ελαφρύ γύρισμα του αστραγάλου του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.