Η πόλη της Χρυσής Πύλης! (gTV)

Βασίλης Τσίγκας
Η πόλη της Χρυσής Πύλης! (gTV)

bet365

Η κάμερα του gTV βρέθηκε πέντε ημέρες στο Σαν Φρανσίσκο και σας μεταφέρει εικόνες από το πολιτιστικό, εμπορικό και οικονομικό κέντρο της Βόρειας Καλιφόρνια!

Μπορεί η έδρα των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να βρίσκεται στο Όκλαντ, όμως μεταξύ μας, αν φτάσεις μέχρι εκεί, τότε θα αποτελέσει... αμαρτία αν δεν περάσεις τη γέφυρα για να επισκεφτείς το Σαν Φρανσίσκο! Άλλωστε, μισή ώρα δρόμος είναι!

Η πόλη της Χρυσής Πύλης, όπως είναι αλλιώς γνωστό το Σαν Φρασνίσκο, αποτελεί την τέταρτη πιο κατοικημένη πόλη της Καλιφόρνια και είναι το κέντρο όλου του βόρειου κομματιού της Πολιτείας. Σε πάρα πολλά σημεία του, θυμίζει... Ελλάδα| Η παρουσία του υδάτινου στοιχείου, ο ήλιος, οι παραλίες, οι προβλήτες... Υπό το βλέμμα της Golden Gate Bridge, το Σαν Φρανσίσκο μαγνητίζει τα βλέμματα με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του, τα γραφικά τραμ που το διασχίζουν και την διάσημη πρώην φυλακή και νυν τουριστική ατραξιόν, το Αλκατράζ.

Από το προπύργιο της LGBT κοινότητας, μέχρι την Chinatown και την Pier 39, το Σαν Φρανσίσκο αγκαλιάζει τις διάφορες εθνικότητες και ομάδες που το κατοικούν, δημιουργώντας μία έντονη πολυπολιτισμικότητα που μόνο ενδιαφέρουν προκαλεί στον επισκέπτη του.

Η κάμερα του gTV βρέθηκε πέντε ημέρες στην «πόλη που ξέρει πως» και σας μεταφέρει τα όσα πρόλαβε να δει!

 

NBA Τελευταία Νέα