Λου: «Εκτιμώ τον Κερ, ήταν υπέροχος απέναντι μου»

Νίκος Καρφής
Λου: «Εκτιμώ τον Κερ, ήταν υπέροχος απέναντι μου»

bet365

Ο Τάιρον Λου αποκάλυψε πως την περίοδο που ήταν εκτός πάγκων λόγω του προβλήματος υγείας του δέχθηκε πολλά μηνύματα από συναδέλφους του, ενώ μίλησε πολλές φορές με τον Στιβ Κερ.

Οι Καβς νίκησαν τους Ουίζαρντς στην επιστροφή του Τάιρον Λου στον πάγκο του Κλίβελαντ μετά από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο head coach των... ιπποτών στάθηκε στους συναδέλφους του που του έδειξαν τη στήριξη τους όσο καιρό έλειπε, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Κερ.

«Ήταν συγκινητική η αγάπη και η υποστήριξη που έλαβα. Πολλοί συνάδελφοί μου στο ΝΒΑ μου έστειλαν μήνυμα ή μου τηλεφώνησαν. Με τον Κερ μίλησα πολύ αυτόν τον καιρό και ήταν υπέροχος απέναντι μου. Εκτιμώ την στάση του.

Μου είπε πως πάνω από όλα είναι η υγεία μου. Επικεντρωνόμαστε τόσο πολύ στο μπάσκετ, που σχεδόν ξεχνάμε τα υπόλοιπα. Για πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια που είχε πραγματικά την ευκαιρία να κοιτάξω τον εαυτό μου και να γίνω καλά. Επικεντρωνόμαστε τόσο στο παιχνίδι και ξεχνάμε τα όσα συμβαίνουν στην πραγματική ζωή. Αυτό μου είπε ο Στιβ», ανέφερε.

 

NBA Τελευταία Νέα