Στογιάκοβιτς (part 2): «Στο χέρι του Παπαγιάννη να μείνει στο ΝΒΑ!»

Στογιάκοβιτς (part 2): «Στο χέρι του Παπαγιάννη να μείνει στο ΝΒΑ!»

bet365

Στο 2ο μέρος της συνέντευξής του στο gazzetta.gr, ο Πέτζα Στογιάκοβιτς εκθειάζει τον επαγγελματισμό του Κώστα Κουφού, εξηγεί ποιο είναι το επόμενο βήμα που θα καθιερώσει για τα καλά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην «ελίτ» του ΝΒΑ και έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Μετά από 13 χρόνια σπουδαίας καριέρας στο ΝΒΑ, η γνώμη του για την εξέλιξη των Ευρωπαίων παικτών, έχει μεγάλη βαρύτητα. Ο λόγος για τον Πέτζα Στογιάκοβιτς που μιλώντας στην κάμερα του gTV, χαρακτήρισε τον Κώστα Κουφό ως έναν από τους κορυφαίους ρολίστες του «μαγικού κόσμου» και τον Μπόγκταν Μπογντάνοβιτς, ως έτοιμο από καιρό για τον ανταγωνισμό του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην οδηγηθεί και στον Γιώργο Παπαγιάννη, το κεφάλαιο του οποίου έκλεισε πρόσφατα για το Σακραμέντο, παρ' ότι ο 20χρονος Έλληνας σέντερ αποτέλεσε επιλογή του general manager της ομάδας, Βλάντε Ντίβατς. Ο παλαίμαχος άσος των Κινγκς χαρακτήρισε την αποχώρηση του "Big George" ως αποτέλεσμα αποφάσεων της στιγμής που λαμβάνονται συχνά-πυκνά στο ΝΒΑ, όταν ξαφνικά προκύπτει μία ανταλλαγή και υπογράμμισε ότι από τον ίδιο εξαρτάται το αν και κατά πόσο, θα πετύχει στο Πόρτλαντ.

 

NBA Τελευταία Νέα