«Όλοι ενωμένοι, θα δουλέψουμε σκληρά για να μην επαναληφθεί» (vid)

«Όλοι ενωμένοι, θα δουλέψουμε σκληρά για να μην επαναληφθεί» (vid)

Gazzetta team
«Όλοι ενωμένοι, θα δουλέψουμε σκληρά για να μην επαναληφθεί» (vid)

bet365

Ένας 2οχρονος Αφροαμερικανός δοοφονήθηκε από αστυνομικούς στο Σακραμέντο και ο ιδιοκτήτης των Κινγκς πήρε θέση, τονίζοντας πως θα δουλέψει σκληρά όλος ο οργανισμός της ομάδας του για να μην ξαναγίνει στο μέλλον.

Το ματς Κινγκς με τους Χοκς καθυστέρησε να ξεκινήσει σχεδόν μια ώρα ( το τζάμπολ έγινε στις 4:23), αφού σε εξέλιξη ήταν διαδήλωση στους δρόμους του Σακραμέντο κι έξω από το γήπεδο των Κινγκς.

Οι πολίτες του Σακραμέντο διαδήλωναν για την άδικη δολοφονία του 20χρονου Αφροαμερικανού από αστυνομικούς, κάτι που ανάγκασε τους υπευθυνους ασφαλείας να κλείσουν τις εισόδους του γηπέδου για να μην μπουν μέσα οι διαδηλωτές και δημιουργηθεί πρόβλημα.

Με αφορμή αυτό ο ιδιοκτήτης των Κινγκς Vivek Ranadive εξέφρασε τα συλληπητήρια του στην οικογένεια του άτυχου νεαρού και τόνισε πως ο οργανισμός των Κινγκς θα δουλέψει για να αποτρέψει να γίνει κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

«Λυπόμαστε πολύ για την απώλεια αυτή. Εμείς σαν Κινγκς καταλαβαίνουμε την ανάγκη των ανθρώπων να διαδηλώσουν ειρηνικά. Έχουμε μια ευθύνη, Είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σε αυτό, γέροι, νέοι, άσπροι, αφροαμερικανοί, καφε».

Θα δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε την κοινωνία μας ένα καλύτερο μέρος. Θα σουλέψουμε σκληρά για να εμποδίσουμε τέτοιου είδους τραγωδίες στο μέλλον».

 

NBA Τελευταία Νέα