Σέλτικς - Θάντερ 100-99

Gazzetta team
Σέλτικς - Θάντερ 100-99

bet365

Με ένα απίστευτο buzzer beater του Μάρκους Μόρις, οι Σέλτικλς επικράτησαν των Θάντερ με 100-99 στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς.

Το ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ στη Novibet με 0% γκανιότα* *Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα ματς

Μεγάλο παιχνίδι στην Βοστώνη με τους Σέλτικς και τους Θάντερ να προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις. Οι Κέλτες ήταν αυτοί που πανηγύρισαν στο τέλος την σπουδαία νίκη επικρατώντας των κεραυνών με 100-99. Για να τα καταφέρουν χρειάστηκε ένα εντυπωσιακό buzzer beater του Μάρκους Μόρις. Με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει πως έμεναν 3 δεύτερα πριν το τέλος και το σκορ να είναι 97-99, ο παίκτης των γηπεδούχων πήρε την μπάλα έξω από την γραμμή του τρίποντου, έκανε ωραία προσπάθεια και το... έσταξε, δίνοντας την σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Μια νίκη που φέρνει τους Σέλτικς στο 48-23, ενώ οι Θάντερ έπεσαν στο 43-30. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές στους οποίους δεν αγωνίστηκε ο Ίρβινγκ ήταν ο Τέιτουμ που πέτυχε 23 πόντους, με τον Μόρις να ακολουθεί με 21 και τον Μονρό να έχει 17. Για τους ηττημένους που στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν καλύτεροι, αλλά στο τέλος είδαν τους γηπεδούχους να τους παίρνουν την μπουκιά από το στόμα, ο Ουέστμπρουκ είχε 27 και ο Τζορτζ 24.

 

NBA Τελευταία Νέα