Επιστροφή στην… λίγκα των θαυμάτων!

Βασίλης Τσίγκας
Επιστροφή στην… λίγκα των θαυμάτων!

bet365

Ο Βασίλης Τσίγκας ετοιμάζει τις βαλίτσες και τις… κάμερές του για τις ΗΠΑ και τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος για την χρονική συγκυρία!

Γιάνναρε, ΛεΜπρόν, Στεφ, Κέβιν… σας έρχομαι! Και πού να ξέρατε παιδιά, πόσο ευτυχισμένος είμαι που για δύο εβδομάδες, θα είμαι δίπλα σας, μακριά από την καφρίλα, τους καρκίνους και όλους τους εμετούς της… αθλητικής καθημερινότητάς μας! Θα έλεγα και μακριά από τα… όπλα, αλλά η αλήθεια είναι ότι εκεί στις ΗΠΑ έχετε ένα θέμα με τα συγκεκριμένα αντικείμενα και αν θα πρέπει να ανησυχούμε για κάτι, είναι μην βρεθούμε στο διάβα κανενός… περίεργου κι αρχίσει να γαζώνει!

Το gazzetta στο NBA, λοιπόν, με την ευγενική χορηγία του STR8! Όπως και πέρυσι, μαζί με τον Αντώνη Καλκαβούρα θα ζήσουμε από κοντά την απίθανη εμπειρία της καλύτερης λίγκας στον κόσμο! Και αν πέρυσι, ήμουν πρωτάρης, φέτος ξέρω ακριβώς τι να περιμένω!

Αν πρέπει να το περιγράψω με δύο λέξεις, αυτές είναι: αθλητικός πολιτισμός! Απ’ όλες τις απόψεις και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Από τους φιλάθλους, τις εγκαταστάσεις, τους ίδιους του αθλητές, μέχρι τους ανθρώπους των ομάδων και την μυθική οργάνωση στα πάντα!

A post shared by Vasilis Tsigkas (@facu1zips) on

Η αλήθεια είναι, ότι αν έχεις μάθει στα ελληνικά… πρότυπα, αυτό που συμβαίνει στα γήπεδα του ΝΒΑ σου φαίνεται εξωγήινο! Το ξέρατε εσείς ότι απαγορεύεται π.χ. το κάπνισμα εντός κτιρίου; Θα μου πείτε, βέβαια, ότι και στην Ελλάδα απαγορεύεται. Μάλλον γι’ αυτό δέκα λεπτά αφού γεμίσει ένα κλειστό γυμναστήριο εδώ τριγύρω, δημιουργείται αυτό το όμορφο συννεφάκι καπνού στην οροφή του! Αλλά πώς να πεις στον Μητσάρα, τον Μπάμπη και τον Τάκη ότι πρέπει να σβήσει το τσιγάρο, αλλιώς θα τον πετάξουν εκτός γηπέδου με τις κλωτσιές; Το πιθανότερο είναι ότι θα τις φας εσύ! Στο… Αμέρικα, όμως, αν τολμήσεις να κάνεις την κίνηση να βγάλεις το τσιγάρο, θα γνωριστείς αυτοπροσώπως με το πεζοδρόμιο απ’ έξω!

Δεν θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες για το τι θα κάνουμε στις ΗΠΑ. Δεν θέλω να σας χαλάσω την έκπληξη! Όσοι πιστοί, θα βλέπετε καθημερινά τι θα ανεβάζουμε από εκεί και θα καταλάβετε! Το μοναδικό που θα σας αποκαλύψω, είναι ότι φέτος δεν θα επικεντρωθούμε αποκλειστικά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Η πρώτη στάση μας θα είναι φυσικά το Μιλγουόκι, όμως φέτος έχουμε και κάποιες δουλειές στην… άλλη όχθη της ηπείρου!

Πέρυσι επιστρέψαμε από τις ΗΠΑ με ένα ντοκιμαντέρ στα χέρια μας, φέτος στοχεύουμε και στην ποσότητα, όχι μόνο στην ποιότητα! Καλό μας ταξίδι, λοιπόν, με το καλό να προσγειωθούμε μετά από σχεδόν 20 ώρες ταξίδι στο Σικάγο και θα τα λέμε πλέον από εκεί!

 

NBA Τελευταία Νέα