Αποχώρησε ο Λου από τους Καβαλίερς λόγω ασθένειας!

Αποχώρησε ο Λου από τους Καβαλίερς λόγω ασθένειας!

Γιώργος Κούβαρης
Αποχώρησε ο Λου από τους Καβαλίερς λόγω ασθένειας!

bet365

Ο Τάιρον Λου αποχώρησε από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς λόγω προβλήματος υγείας και τη θέση του θα πάρει προς το παρόν ο Λάρι Ντρου!

Ο τεχνικός των Καβς θέλησε να αφοσιωθεί στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, κάτι που είπε ο ίδιος με δημόσια τοποθέτησή του.

«Ύστερα από πολλές συζητήσεις με τους γιατρούς και τον Κόμπι Αλτμαν και αρκετή σκέψη όσον αφορά στο τι είναι καλύτερο για την υγεία μου και την ομάδα, πρέπει προς το παρόν να αποχωρήσω από την προπονητική ώστε να αφοσιωθώ στο πρόβλημα υγείας μου» δήλωσε χαρακτηριστιά και συνέχισε:

«Έχω πόνους στο στήθος και κάποια άλλα συμπτώματα, όπως έλλειψη ύπνου κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Παρά τις πολλές εξετάσεις ακόμα δεν υπάρχει σαφές συμπέρασμα όσον αφορά το πρόβλημα. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα θα ήταν να επηρεάσω την ομάδα. Στόχος μου είναι επιστρέψω πιο δυνατός ώστε να ηγηθώ της ομάδας για το πρωτάθλημα το οποίο όλοι θέλουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα