Σέλτικς - Ουίζαρντς 124-125

Gazzetta team
Σέλτικς - Ουίζαρντς 124-125

bet365

Απίστευτο παιχνίδι στην Βοστώνη με τους Σέλτικς να υποδέχονται τους Ουίζαρντς και τους... μάγους να παίρνουν τη νίκη στην δεύτερη παράταση με 125-124.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Με διαφορά το καλύτερο ματς της ημέρας και ένα από τα καλύτερα της χρονιάς έλαβε χώρα στην Βοστώνη. Εκεί οι Σέλτικς και οι Ουίζαρντς τα έδωσαν όλα για τη νίκη, μια νίκη που πήγε στους... μάγους στην δεύτερη παράταση και αφού πρώτα είχαμε δύο buzzer beater που έστειλαν την αναμέτρηση σε ισάριθμες παρατάσεις. Εκεί οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ικανοί και τυχεροί και επικράτησαν με 125-124 με τον Τέιτουμ να είναι μοιραίος για τους Κέλτες. Και ήταν γιατί αρχικά ναι μεν έστειλε με προσπάθειά του τον αγώνα στην δεύτερη παράταση, αλλά έχασε την βολή που κέρδισε, ενώ στο τέλος αστόχησε στην επίθεση.

Με τη νίκη αυτή οι Ουίζαρντς έφτασαν στο 39-30 ανεβαίνοντας στην 5η θέση της περιφέρειάς τους και κάνοντας σημαντικό άλμα για την είσοδο στα playoffs, ενώ οι γηπεδούχοι που έπαιξαν χωρίς τον ηγέτη τους Κάιρι Ίρβινγκ έπεσαν στο 46-22. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπιλ με 34 πόντους και τον ακολούθησαν οι Μόρις με 20 και Πόρτερ με 18. Για τους ηττημένους ο Μόρις είχε 31, ο Ριζιέ 21, ο Τέιτουμ 19 και ο Μονρό 16.

 

NBA Τελευταία Νέα