«Ο Κιούμπαν ήταν μεθυσμένος και διαχυτικός με τις γυναίκες»

«Ο Κιούμπαν ήταν μεθυσμένος και διαχυτικός με τις γυναίκες»

«Ο Κιούμπαν ήταν μεθυσμένος και διαχυτικός με τις γυναίκες»

bet365

Μπορεί ο Μαρκ Κιούμπαν να αρνείται τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης, ωστόσο φαίνεται πως υπήρχαν μάρτυρες στο κλαμπ του Πόρτλαντ το 2011.

Μια γυναίκα κατηγορεί τον Μαρκ Κιούμπαν πως το 2011 την παρενόχλησε σεξουαλικά σε ένα νυχτερινό μαγαζί του Πόρτλαντ, τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς αρνείται κάθε ανάμειξη.

Την ώρα που το ΝΒΑ ερευνά την υπόθεση, ένας μάρτυρας του περιστατικού «έσπασε» την σιωπή του.

Ένας εργαζόμενος στο εν λόγω κλαμπ υποστήριξε πως «ο Κιούμπαν ήταν μεθυσμένος και ήταν πολύ διαχυτικός με τις γυναίκες που ήταν γύρω του».

Ο εν λόγω σεκιούριτι του «Barrel Room», Κρίστοφερ Ουάιτ, δήλωσε στην εφημερίδα «The Oregonian» πως «Μια γυναίκα έφυγε μακριά του και δεν φαινόταν πολύ ευχαριστημένη δίπλα του. Σίγουρα το χέρι του Κιούμπαν ήταν πολύ χαμηλά, για να είναι απλά στη μέση της». Μάλιστα, πρόσθεσε πως αυτός και οι συνάδελφοί του μπήκαν στη μέση για να χωρίσουν τον ιδιοκτήτη των Μάβερικς και την συγκεκριμένη γυναίκα, καθώς εκείνη θύμωσε μαζί του και του επιτέθηκε λεκτικά.

«Αυτός ο πρώην υπάλληλος έρχεται 7 χρόνια μετά και λέει ότι είδε τον κύριο Κιούμπαν την κρίσιμη στιγμή, όταν τραβήχθηκαν οι φωτογραφίες και ο Κιούμπαν δεν είχε το χέρι του στο παντελόνι της καταγγέλουσας. Αυτός ο πρώην υπάλληλος ισχυρίζεται ότι οι αντιδράσεις του Κιούμπαν με τον υπόλοιπο κόσμο και τους εργαζομένους ήταν άμεσα αναιτιολόγητες από όλους τους μάρτυρες, οι οποίοι μίλησαν στην αστυνομία. Και πάλι, αυτό δεν συνέβη», ήταν τα λόγια του συνήγορου υπεράσπισης του Κιούμπαν, Τζέικομπ Χάουζ.
Ο Ουάιτ υποστήριξε πως δεν μίλησε στην αστυνομία εκείνο το βράδυ, ενώ τόνισε πως όταν έφτασε ο Κιούμπαν στο μαγαζί, ήταν ήδη μεθυσμένος και δεν μπορούσε να μιλήσει καλά. Μάλιστα, ήταν μαζί με μια παρέα, στην οποία ήταν και ο Κέβιν Λοβ.
«Ο Κιούμπαν ενημερώθηκε πως το μαγαζί δεν θα του σερβίρει άλλο αλκοόλ, ενώ ήταν περιστοιχισμένος από 5 άνδρες ασφαλείας. Λίγο αργότερα τού ζητήθηκε να αποχωρήσει από το κλαμπ», κατέληξε.

 

NBA Τελευταία Νέα