Μπακς-Ρόκετς 99-111

Μπακς-Ρόκετς 99-111

bet365

Νικητής στην... μονομαχία του με τον Τζέιμς Χάρντεν αναδείχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά οι 30 πόντοι που πέτυχε δεν έφτασαν για να αποφύγουν την ήττα οι Μπακς, με τους Ρόκετς να επικρατούν με 111-99.

Παίζοντας απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος που μέχρι και σήμερα μετρούσε ένα σερί 16 νικών, το έργο των Μπακς ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Η παρέα του Αντετοκούνμπο προσπάθησε, πάλεψε απέναντι στις... ρουκέτες, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα. Οι Ρόκετς συνέχισαν το σερί τους, επικράτησαν με 111-99 και έφτασαν τις 17 συνεχόμενες, με το ρεκόρ τους να ανεβαίνει στο 51-13, έναντι 34-31 των ελαφιών.

Όσον αφορά την μονομαχία του Γιάνναρου με τον μούσια, ο Έλληνας φόργουορντ βγήκε νικητής πετυχαίνοντας 30 πόντους, έναντι 26 του μεγάλου αντιπάλου, του έριξε μάλιστα και μια μεγαλοπρεπέστατη τάπα, αλλά στο τέλος έμεινε με την πικρή γεύση της ήττας. Σε όλο το ματς πάντως οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο τέλος της τρίτης περιόδου, χωρίς όμως η προσπάθεια αυτή να έχει συνέχεια.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Χάρντεν με 26 πόντους και πολύ κακά στατιστικά και τον ακολούθησαν οι Γκόρντον με 18 και Πολ με 16. Για τα ελάφια ο Αντετοκούνμπο πέτυχε 30 με τον Μίντλετον να ακολουθεί με 18 και τους Μπλέντσο, Μπράουν με 15.

 

NBA Τελευταία Νέα