Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Μίλσαπ!

Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Μίλσαπ!

Γιώργος Κούβαρης
Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Μίλσαπ!

bet365

Ο Πολ Μίλσαπ επέστρεψε σε φουλ ρυθμό προπονήσεων μετά τον σοβαρό τραυματισμό στον καρπό που τον κρατάει εκτός δράσης εδώ και τρεις μήνες!

Ο φόργουορντ των Ντένβερ Νάγκετς είχε τραυματιστεί στις 19 Νοεμβρίου και έκτοτε παραμένει στα πιτς, ανήμπορος να βοηθήσει την ομάδα του.

«Ελπίζω να επιστρέψω πολύ σύντομα» δήλωσε ο Μίλσαπ στην «Denver Post» και συνέχισε: «Τώρα νιώθω καλά. Θα δούμε πως θα είμαι και αύριο και στην επόμενη προπόνηση και στη συνέχεια θα αποφασίσουμε. Αυτή ήταν η πρώτη μου προπόνηση με φουλ επαφές και θα πρέπει να φερθώ έξυπνα όσον αφορά την επιστροφή μου».

Πριν από τον τραυματισμό του, μέτρησε κατά μέσο όρο 15,3 πόντους, 6,2 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ: «Όταν θα είναι έτοιμος αρχικά θα ξεκινάει από τον πάγκο ώσπου να επιστρέψει στο 100%. Έχει λείψει από 42 παιχνίδια...» ήταν τα λόγια του προπονητή Μάικλ Μαλόουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα