Και όμως! Η Fergie δεν ήταν η μοναδική που «εκτέλεσε» τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ! (vids)

Κάτια Πετροπούλου
Και όμως! Η Fergie δεν ήταν η μοναδική που «εκτέλεσε» τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ! (vids)

bet365

Νομίζετε πως η Fergie παρουσίασε την χειρότερη εκτέλεση του «The Star-Spangled Banner» στο All-Star Game; Γελιέστε! Υπάρχουν πολύ χειρότερες! Το gazzetta.gr τις... μάζεψε και σας τις παρουσιάζει.

Η ερμηνεία του Εθνικού Ύμνου των ΗΠΑ από την Fergie προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα κι έγινε αμέσως viral!

Η βραβευμένη με 8 Grammy τραγουδίστρια παρουσίασε μια εκτέλεση λίγο... διαφορετική από το συνηθισμένο, ακολούθησε η κατακραυγή και η ίδια απολογήθηκε, λέγοντας πως όντως δεν πήγε καλά, αλλά έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε.

Αν νομίζετε, όμως, ότι η πρώην frontwoman των «Black Eyed Peas» είναι η μόνη που τα έκανε... θάλασσα, είστε γελασμένοι!

Υπάρχουν πολύ χειρότερες εκτελέσεις και το gazzetta.gr τις συγκέντρωσε και σας τις παρουσιάζει.

1. 1990 - Roseanne Barr

Το 1990 σε παιχνίδι των San Diego Padres (μπέιζμπολ), η Ρόουζαν Μπαρ ερμήνευσε το «The Star-Spangled Banner»... Δηλαδή, προσπάθησε... Δηλαδή...

Ο Τζορτζ Μπους αποκάλεσε την εν λόγω ερμηνεία «ασέβεια», ενώ ο τραγουδιστής της Όπερα, Ρόμπερτ Μέριλ, έκανε λόγο για «εθνική ντροπή».

Το σίγουρο είναι πως από τότε η Μπαρ απέκτησε ακόμη περισσότερη φήμη ως ηθοποιός, κωμικός, συγγραφέας, ακόμα και πολιτικός.

2. 2011 - Christina Aguilera

Πριν από επτά χρόνια, η διάσημη τραγουδίστρια κλήθηκε να πει τον Εθνικό Ύμνο στο Super Bowl, πριν από την αναμέτρηση των Pittsburg Steelers με τους Green Bay Packers.

Κι εκεί που όλα έδειχναν ήρεμα κι ωραία στην αρχή, ήρθαν οι... ψηλές νότες και τα αμήχανα βλέμματα!

«Ήταν η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα της και την... πέταξε», ανέφεραν κάποιοι, με την Κριστίνα Αγιλέρα να απολογείται επίσης στο τέλος «ελπίζω όλοι να ξέρουν την αγάπη που έχω για την πατρίδα μου».

3. 2003 - Michael Bolton

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! Όχι μόνο ξέχασε τα λόγια του ο για πολλούς κορυφαίος τραγουδιστής των '80s και '90s, αλλά είχε και... σκονάκι με τους στίχους γραμμένους στο χέρι του.

Όλα αυτά έγιναν πριν το παιχνίδι των Red Sox με τους New York Yankees, για τα playoffs του 2003 στο μπέιζμπολ.

4. 2001 - Steven Tyler

Μια φυσαρμόνια, το γνωστό ροκ στυλ και... άλλα ντ' άλλων τα λόγια!

Ναι, ο τραγουδιστής του γνωστού συγκροτήματος Aerosmith, κατάφερε να βάλει το όνομά του στη λίστα με τις χειρότερες ερμηνείες του Εθνικού Ύμνου των ΗΠΑ, το 2001 στο «Indianapolis 500».

5. 1993- Carl Lewis

Ίσως το μυαλό πολλών να πήγε σε αυτή την εμφάνιση, μετά από αυτή της Fergie.

Ο Καρλ Λιούις στους Τελικούς του ΝΒΑ το 1993 μεταξύ Chicago Bulls και Phoenix Suns δεν τα πήγε και πολύ... καλά.

Η ερμηνεία του χαρακτηρίστηκε «κωμική», ενώ ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεν ήταν στο ανάλογο mood, αλλά δεν μπορούσε να κάνει πίσω.

Λίγα χρόνια αργότερα, στην εκπομπή της Όπρα, τόνισε πως δεν μετάνιωσε για εκείνο το περιστατικό, καθώς είναι κάτι που ανήκει στο ταξίδι του, και πως έχει αποδείξει περισσότερα, τα χρόνια που αγωνιζόταν.

Δέκα μετάλλια (9 χρυσά και 1 ασημένιο) σε Ολυμπιακούς Αγώνες και άλλα τόσα (8 χρυσά, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο) σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα είναι αυτά, άλλωστε! Και άλλα πόσα...

6. 1983 - Marvin Gay

Εδώ υπάρχει μια μικρή εξαίρεση. Ο Μάρβιν Γκέι επιχείρησε μεν κάτι διαφορετικό, το οποίο, όμως, βγήκε αξιοπρεπέστατο.

Όλοι έκαναν λόγο για κάτι μοναδικό στο 33ο All-Star Game, που έγινε στο Ίνγκλγουντ της Καλιφόρνια. Ο Πατ Ράιλι είχε δηλώσει πως είχε μεγάλη επιρροή πάνω του αυτή η εκτέλεση, από οποιαδήποτε άλλη, ενώ ο Αζέια Τόμας υποστήριξε «Όλοι έλεγαν πως ήταν η καλύτερη εκτέλεση που έχει γίνει ποτέ. Δεν έχω δει ποτέ να κινούνται ρυθμικά σε Εθνικό Ύμνο. Έπιασε τα συναισθήματα όλων. Ήταν μοναδική στιγμή».

Δείτε και μόνοι σας γιατί

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα