Κόρβερ: «Ένας ώριμος άντρας κοιτάει τον εαυτό του στον καθρέφτη»

Κόρβερ: «Ένας ώριμος άντρας κοιτάει τον εαυτό του στον καθρέφτη»

Κάτια Πετροπούλου
Κόρβερ: «Ένας ώριμος άντρας κοιτάει τον εαυτό του στον καθρέφτη»

bet365

Ο Κάιλ Κόρβερ πήρε το μέρος του Τάιρον Λου και μίλησε για τις αναταραχές που υπάρχουν στα ενδότερα των Καβαλίερς.

Jackpot* σε περιμένουν στα παιχνίδια της Sportingbet.gr! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Οι Καβαλίερς παιρνούν κρίση και την κατάσταση ήρθε να επιδεινώσει η βαριά ήττα (124-148) από τους Θάντερ.

Ο Κάιλ Κόρβερ, πάντως, πήρε το μέρος του Τάιρον Λου, ο οποίος έχει ακούσει τα εξ' αμάξης, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και αφήνοντας μερικά... καρφιά, με αποδέκτες προφανώς κάποιους συμπαίκτες του.

«Η δουλειά του είναι πολύ δύσκολη. Προσπαθεί να βρει πεντάδες και σχήματα που να λειτουργούν και προσπαθεί να βρει χρόνο για όλους. Νομίζω πως κάνει σπουδαία δουλειά, όσον αφορά το να βάζει τον καθένα μέσα στο παιχνίδι. Ίσως να θέλαμε να δούμε περισσότερο στο παρκέ τον Φράι και τον Οσμάν. Πάντως, ο Λου νοιάζεται πραγματικά για την ομάδα και προσπαθεί να δίνει θετική ενέργεια στους παίκτες και να τους κρατά στην ίδια κατεύθυνση.

Πιστεύω πως πάντα υπάρχει ένα σημείο που οι ομάδες δεν νικούν συνέχεια. Πρέπει να παίζουμε όλοι ενωμένοι και να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και στις δύο μεριές του παρκέ. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να λες "τί μπορώ να κάνω καλύτερα; Πώς μπορώ να βοηθήσω την ομάδα;". Δεν μπορείς να δείχνεις κάποιον με το δάχτυλο ή να νευριάζεις με κάποιον, επειδή δεν έκανε αυτό που ήθελες. Αυτό κάνουν οι μεγάλοι... Όταν είσαι ένας ώριμος άντρας, απλά κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα