Πορζίνγκις: «Δεν έδινα σημασία όταν με αποδοκίμαζαν» (vid)

Πορζίνγκις: «Δεν έδινα σημασία όταν με αποδοκίμαζαν» (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Πορζίνγκις: «Δεν έδινα σημασία όταν με αποδοκίμαζαν» (vid)

bet365

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις αναφέρθηκε στον τρόπο διαχείρισης της κριτικής που του ασκείται και το «βάρος» που κουβαλάει ο Λόζνο Μπολ λόγω του πατέρα του.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Το βράδυ που επιλέχθηκε από τους Νικς στη διαδικασία του ντραφτ, ο Λετονός άκουσε το κοινό να τον αποδοκιμάζει και η αλήθεια είναι πως πέρασε καιρός για να τον αποδεχτούν οι φίλοι της ομάδας.

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις ανέφερε πως, «κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά, εμένα απλά δε με ενδιέφερε. Τα αδέρφια μου με κατηγορούν πως είμαι χαζός επειδή δεν ξέρω τι συμβαίνει γύρω μου, αλλά αλήθεια μου είναι αδιάφορο τι λένε για μένα. Δε με πείραξε όταν αποδοκίμασαν τη βραδιά του ντραφτ. Ήμουν χαρούμενος εγώ που θα έπαιζα στους Νικς. Θεωρώ καλό χαρακτηριστικό του εαυτού μου ότι δε με νοιάζει τι λένε για μένα».

Ο Λετονός πήγε την κουβέντα παραπέρα βάζοντας και τον Λόνζο Μπολ... «Ο Λόνζο περνάει χειρότερα από μένα την πρώτη μου σεζόν. Έχει έναν λαλίστατο πατέρα κι είναι βασικό point guard στους Λέικερς. Πολλοί δεν τον συμπαθούν λόγω του θορύβου που δημιουργεί ο πατέρας του».

Ας θυμηθούμε τη στιγμή που έγινε ντραφτ ο Πορζίνγκις...

 

NBA Τελευταία Νέα