Ό,τι σημαντικότερο έκανε ποτέ ο Λεμπρόν! (vid)

Ό,τι σημαντικότερο έκανε ποτέ ο Λεμπρόν! (vid)

Ό,τι σημαντικότερο έκανε ποτέ ο Λεμπρόν! (vid)

bet365

Το LeBron James Family Foundation βοήθησε στην ανέγερση σχολείου στο Άκρον. Κι αυτό είναι ό,τι σπουδαιότερο έκανε ποτέ ο αστέρας του ΝΒΑ!

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση στη Novibet (21+)!

Εχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, έχει αναδειχθεί τρεις φορές MVP σε τελικούς, 4 φορές έχει δει να παίρνει τον τίτλο του πιο σημαντικού παίκτη και άλλες 14 φορές έχει γίνει All Star.

Εχει σημειώσει έναν... ωκεανό πόντους και δεν είναι τυχαία ένας εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του ΝΒΑ.

Το σημαντικότερο πράγμα που έχει κάνει ποτέ ο Λεμπρόν, όμως, είναι εκτός παρκέ.

Όπως είπε ο ίδιος η δημιουργία σχολείου στο Άκρον, τη γενέτηρά του είναι αυτό για το οποίο αισθάνεται πραγματικό καμάρι, τονίζοντας ότι είναι το πιο σπουδαίο που έχει πετύχει.

Συγκεκριμένα απάντησε ο «βασιλιάς» σε σχετική ερώτηση: «Εκτός από το ότι έχω τρία παιδιά, ότι έχω παντρευτεί τη γυναίκα μου και ότι έχω θέσει τη μητέρα μου θέση που να μην ανησυχεί για τίποτα πια στη ζωή της, αυτό είναι το πιο σημαντικό που έχω κάνει. Το να ανοίξω ένα σχολείο και να το δώσω στην πόλη μου, τόσα παιδιά που ξέρω επειδή ήμουν ένα απ' αυτά τα παιδιά».

Θυμίζουμε πως το εν λόγω έργο θα έχει ολοκληρωθεί το επόμενο φθινόπωρο, μετά την έγκριση το «ΟΚ» που έδωσε το διοικητικό συμβούλιο της περιοχής του Άκρον.

 

NBA Τελευταία Νέα