Ίρβινγκ: «Ο Στίβενς με βοηθάει να είμαι clutch!»

Ίρβινγκ: «Ο Στίβενς με βοηθάει να είμαι clutch!»

Νίκος Καρφής
Ίρβινγκ: «Ο Στίβενς με βοηθάει να είμαι clutch!»

bet365

Ο Κάιρι Ίρβινγκ αποκάλυψε πως ο τρόπος που αντιλαμβάνεται το ταλέντο του ο Μπραντ Στίβενς, τον βοηθά να είναι καθοριστικός όταν η μπάλα... καίει.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Μπραντ Στίβενς μίλησε ο Κάιρι Ίρβινγκ, τονίζοντας πως ο ένας αντιλαμβάνεται άριστα το ταλέντο του άλλου. Επίσης ανέφερε πως ο προπονητής των Σέλτικς του το κάνει πιο εύκολο να είναι clutch

«Ο Στίβενς καταλαβαίνει το ταλέντο που έχω στο τέταρτο δεκάλεπτο. Απο την άλλη καταλαβαίνω το λαμπρό του μυαλό. Έτσι είμαστε προετοιμασμένοι και οι δύο για τέτοιες καταστάσεις. Μπορώ να διαβάσω καλά τις φάσεις, καταλαβαίνω τι πρόκειται να συμβεί. Χτίζουμε συνεχώς την εμπιστοσύνη του ενός για τον άλλο. Έτσι μου είναι πολύ εύκολο να είμαι clutch», τόνισε ο 25χρονος γκαρντ.

O «Uncle Drew» είναι πρώτος σκόρερ στο ΝΒΑ σε clutch καταστάσεις με 5.5 πόντους ανά αγω΄να, ενώ σουτάρει με 57.6 εντός πεδιάς, 33.3 στα τρίποντα και 86.7 στις βολές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα