Η κόντρα του Greek Freak με τον Βασιλιά (vid)

Φώτης Καρακούσης
Η κόντρα του Greek Freak με τον Βασιλιά (vid)

bet365

Ο ένας πέτυχε 40 πόντους, ο άλλος 30 και οι δύο μας χάρισαν εξαιρετικό θέαμα. Δείτε την επική κόντρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Θύρα Vista παντού με live streaming από το κινητό & το tablet (21+)!

Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα, αλλά όπως και σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, έτσι και σε αυτό είναι λογικό να ξεχωρίζουν κάποιοι παίκτες. Παίκτες που μμπορούν να κάνουν την διαφορά, να προσφέρουν θέαμα και να σε κάνουν να δεις με μεγαλύτερη ευχαρίστηση ένα παιχνίδι.

Σήμερα στο Κλίβελαντ και στην αναμέτρηση των Καβαλίερς με τους Μπακς αυτοί οι δύο παίκτες ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Και οι δύο μας προσέφεραν μια μοναδική παράσταση, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο Βασιλιάς είχε 30 πόντους με 8/16 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 8/10 βολές. Κατέβασε επίσης 8 ριμπάουντ, έδωσε 9 ασίστ, έκανε 3 κλεψίματα και υπέπεσε μόλις σε 1 λάθος. Στον αντίποδα ο μαγικός Greek Freak είχε 40 πόντους με 16/21 δίποντα, 8/11 βολές, ενώ δεν δοκίμασε να σκοράρει από το τρίποντο. Κατέβασε επίσης 9 ριμπάουντ, έριξε 4 τάπες, έδωσε 3 ασίστ, αλλά έκανε και 8 λάθη.

 

NBA Τελευταία Νέα