Με Μιλουτίνοφ η προεπιλογή της Σερβίας για τα «παράθυρα»!

Κάτια Πετροπούλου
Με Μιλουτίνοφ η προεπιλογή της Σερβίας για τα «παράθυρα»!

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κάλεσε 35 παίκτες στην προεπιλογή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να είναι μέσα, αλλά τους Μίλος Τεόντοσιτς και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να απουσιάζουν.

Μετά την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Eurobasket της Τουρκίας, η Σερβία ετοιμάζεται για τα «παράθυρα» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, όπου θα αντιμετωπίσει τις Αυστρία και Γεωργία.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κάλεσε 35 παίκτες στην προεπιλογή, μεταξύ αυτών και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά απουσιάζουν οι ΝΒΑερς πια, Μίλος Τεόντοσιτς και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Στις κλήσεις βρίσκεται και ο Όγκνιεν Κούζμιτς, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει όλη την σεζόν.

Αναλυτικά κλήθηκαν οι:Στέφαν Γιόβιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, Μπράνκο Λάζιτς, Βλαντιμιρ Λούτσιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Στέφαν Μπίρτσεβιτς, Μίλαν Μάτσβαν, Βλάντιμιρ Στίματς, Όγκνιεν Κούζμιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Αλέξα Ραντάνοφ, Στέφαν Πένο, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Αλέξα Αβράμοβιτς, Στέβαν Γιέλοβατς, Νίκολα Γιοβάνοβιτς, Νίκολα Ραντίσεβιτς, Σάβα Λέσιτς, Νίκολα Ρέμπιτς

 

NBA Τελευταία Νέα