Λαβάρ Μπολ: «Ποιος είναι ο Μπέβερλι; Στον γιο μου οφείλει που μιλάνε για εκείνον»

Γιώργος Κούβαρης
Λαβάρ Μπολ: «Ποιος είναι ο Μπέβερλι; Στον γιο μου οφείλει που μιλάνε για εκείνον»

bet365

Με αφορμή το... bullying που έκανε ο Πάτρικ Μπέβερλι στον Λόνζο Μπολ, ο Λαβάρ Μπολ δεν άφησε τίποτε ασχολίαστο και έσπευσε να πάρει θέση!

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Ολυμπιακός – Μάλαγα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Μετά το τέλος του αγώνα και τα όσα συνέβησαν μεταξύ του Πάτρικ Μπέβερλι και του Λόνζο Μπολ, ο Λαβάρ Μπολ... επιτέθηκε στον γκαρντ των Κλίπερς.

«Δεν πρόκειται να πουθενά αυτός. Ωραία, τον έριξε κάτω. Και λοιπόν; Ποιος είναι ο Πάτρικ Μπέβερλι; Έπαιξε πέρυσι και κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του. Κανείς δεν είπε τίποτα για εκείνον. Τώρα κοιτάζουμε το πρώτο του παιχνίδι. Γιατί; Επειδή δίπλα από το όνομά του υπήρχε αυτό του Λόνζο!» ήταν τα λόγια του Λαβάρ Μπολ και συνέχισε:

«Θα δείτε στα επόμενα ματς. Όταν θα επιστρέψει στα 0/5 τρίποντα και στα 2-3 ριμπάουντ. Κανείς δεν θα νοιαστεί για εκείνον. Όμως όταν βάλει δίπλα το όνομα του γιου μου και το δικό μου, τότε θα έχεις δράση. Τότε όλοι θα το συζητάνε...»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα