NBA, Αντετοκούνμπο: Παραμένει αμφίβολος για το ξεκίνημα της σειράς με τους Πέισερς

NBA, Αντετοκούνμπο: Παραμένει αμφίβολος για το ξεκίνημα της σειράς με τους Πέισερς

Γιαννης Αντετοκούνμπο

bet365

Άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στη δράση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς παραμένει αμφίβολος για τα πρώτα παιχνίδια της σειράς με τους Πέισερς.

Οι Μιλγουόκι Μπακς γνωρίζουν τον αντίπαλό τους στον πρώτο γύρο των play off του NBA, αλλά αυτό που δεν ξέρουν είναι το πότε θα επιστρέψει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Όπως ενημέρωσε ο Σαμς Σαράνια, το πιθανότερο είναι ο Greek Freak να μην αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Ιντιάνα Πέισερς, την προσεχή Κυριακή (21/4). Ο Αντετοκούνμπο συνεχίζει την καθημερινή του αποθεραπεία, με σκοπό φυσικά να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Κάτι που άλλωστε τόνισε και ο Ντοκ Ρίβερς, που έδειξε ότι οι Μπακς τηρούν στάση αναμονής. Φυσικά τα «Ελάφια» δε θέλουν να ρισκάρουν τη συμμετοχή του σε περίπτωση που δεν έχει ξεπεραστεί το πρόβλημά του στον πελματικό μυ (εσωτερικό μέρος στο γαστροκνήμιο).

Ο λόγος έχει να κάνει με τη συνέχεια των play off, μιας και παρά την κακή κατάσταση στην οποία έδειξαν να βρίσκονται οι Μπακς το τελευταίο διάστημα, στοχεύουν πολύ παραπάνω από τον πρώτο γύρο, παρά τα άσχημα αποτελέσματα απέναντι στους Πέισερς μέσα στη σεζόν.

Θυμίζουμε πως ο Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στις 10 Απριλίου, στο παιχνίδι απέναντι στους Σέλτικς και δεν έχει επιστρέψει έκτοτε στη δράση!

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα