Φοίνιξ Σανς: Κρατάνε τον Αζάια Τόμας έως το τέλος της σεζόν

Φοίνιξ Σανς: Κρατάνε τον Αζάια Τόμας έως το τέλος της σεζόν

Αζάια Τόμας

bet365

Ο Αζάια Τόμας έδωσε μεγάλο αγώνα για να επιστρέψει στο ΝΒΑ και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα παραμείνει στο ρόστερ των Φοίνιξ Σανς έως και το τέλος της σεζόν.

Ο έμπειρος βραχύσωμος γκαρντ το πάλευε εδώ και πολύ καιρό. Ήθελε όσο τίποτε άλλο να επιστρέφει στο ΝΒΑ. Ώσπου ήρθαν οι Σανς να του ανοίξουν την πόρτα...

Συγκεκριμένα υπέγραψε δύο 10ήμερα συμβόλαια και πλέον το μπαλάκι έχει πάει στην ομάδα του Φοίνιξ. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η πόρτα θα ανοίξει διάπλατα αφού οι Σανς αναμένεται να τον κρατήσουν στο ρόστερ έως και το τέλος της σεζόν.

Ο έγκυρος Σαμς Τσαράνια, ανέφερε ότι το Φοίνιξ σχεδιάζει να διατηρήσει τον 35χρονο γκαρντ καθώς επιθυμεί την εμπειρία του 35χρονο γκαρντ, εντός παρκέ και εντός των αποδυτηρίων. Βέβαια δεν έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής καθώς έχει αγωνιστεί σε όλα και όλα τέσσερα ματς με 3.5 λεπτά συμμετοχής και 1.3 πόντους κατά μέσο όρο.

Συνολικά ωστόσο μετράει 554 ματς στο ΝΒΑ με 17.5 πόντους, 4.8 ασίστ και 2.4 ριμπάουντ, σουτάροντας με 48% στα δίποντα, 36% στα τρίποντα και 87% στις βολές.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα