Αντετοκούνμπο: «Κανείς δεν είναι τέλειος αλλά πρέπει να παίζουμε με κάποιον σκοπό»

Αντετοκούνμπο: «Κανείς δεν είναι τέλειος αλλά πρέπει να παίζουμε με κάποιον σκοπό»

Γιάννης Αντετοκούνμπο

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απευθύνθηκε μεταξύ άλλων, στους συμπαίκτες του, στις δηλώσεις μετά την ήττα των Μπακς από τους Πέλικανς.

Οι Μιλγουόκι Μπακς συνέχισαν με δεύτερη σερί ήττα την πορεία τους στο πρωτάθλημα του NBA, καθώς οι Πέλικανς μπόρεσαν να επιβληθούν μέσα στη Νέα Ορλεάνη με 107-100, με τα «ελάφια» ωστόσο να παραμένουν στη δεύτερη θέση της ανατολής.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, για μία ακόμη φορά πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνισή, τελειώνοντας την αναμέτρηση με 35 πόντους ενώ παράλληλα μάζεψε 14 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ σε 39:11 λεπτά εντός παρκέ.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ο «Greek Freak» απευθύνθηκε στους συμπαίκτες του, αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνουν ως ομάδα την επίθεση και ζήτησε πιο υψηλή ταχύτητα.

«Πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμό και θα το καταφέρουμε»

«Πρέπει να παίζεις με ταχύτητα. Θα κάνεις και λάθη. Όλοι άνθρωποι είναι. Κανείς δεν είναι τέλειος. Αλλά πρέπει να παίζουμε με κάποιον σκοπό. Όταν κατεβάζουμε τη μπάλα, όταν παίρνουμε το ριμπάουντ, αντί να προσπαθούμε να βρούμε τι θα παίξουμε, θα πρέπει απλά να πάμε τη μπάλα μπροστά, να αφήσουμε κάποιον να κάνει την επίθεση, να κάνουμε κάτι, να μπούμε στο ζωγραφιστό. Αν δεν έχουμε τίποτα, τότε δίνουμε πίσω τη μπάλα. Θα παίξουμε οργανωμένη επίθεση τότε. Νιώθω πως δεν το κάνουμε συχνά αυτό.

Πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμό και θα το καταφέρουμε».

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα