Μάικ Μπράουν για Βεζένκοβ: «Πρέπει να δουλέψει περισσότερο και να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία»

Μάικ Μπράουν για Βεζένκοβ: «Πρέπει να δουλέψει περισσότερο και να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία»

Newsroom
Βεζένκοβ Μπράουν

bet365

Ο Μάικ Μπράουν μιλώντας για τον Σάσα Βεζένκοβ εξήγησε μεταξύ άλλων ότι πρέπει να δουλέψει σκληρά ώστε να βρει τον ρόλο του μέσα στην ομάδα.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση ενώ σε δηλώσεις που έκανε στάθηκε στο γεγονός ότι έπρεπε να είχε πάει νωρίτερα στο ΝΒΑ, ενώ αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα «φιλοξενήθηκε» και ο προπονητής των Σακραμέντο Κινγκς, Μάικ Μπράουν, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση της «Mundo Deportivo» για τον Σάσα Βεζένκοβ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, είπε χαρακτηριστικά: «Παίζουμε πολύ καλά αυτή τη στιγμή, απλά δεν πρόκειται να βγάλω κάποιον παίκτης για να βάλω κάποιον άλλον, Θα πρέπει να δουλέψει σκληρά και στις δύο πλευρές του παρκέ και να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που θα του δοθεί όπως έκανε και ο Κίον Έλις. Κάθε φορά που τον χρησιμοποιούσαμε, δούλευε σκληρά και τώρα είναι βασικός».

Ο Σάσα Βεζένκοβ πριν από τον τραυματισμό του ο οποίος τον έχει κρατήσει σχεδόν δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, αγωνίστηκε σε 35 ματς του ΝΒΑ έχοντας κατά μέσο όρο 5.6 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 38% στα τρίποντα ανά 12:06 λεπτά συμμετοχής.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα