Αντετοκούνμπο, Μπακς - Θάντερ: Τα highlights της 30άρας του Γιάννη (vid)

Αντετοκούνμπο

bet365

Με 30 πόντους, 19 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για άλλη μια φορά μπροστάρης στη μεγάλη νίκη των Μπακς επί των Θάντερ, προσφέροντας εντυπωσιακά highlights.

Το κοντέρ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έγραψε ακόμα μια φορά εντυπωσιακά νούμερα. Με 13/18 δίποντα και 4/6 βολές, ο Αντετοκούνμπο πέτυχε 30 πόντους και ισοπέδωσε τους Θάντερ, στη μεγάλη νίκη των Μπακς. Το Μιλγουόκι ζει στον ρυθμό του Greek Freak για ακόμα μια σεζόν και πώς να γίνει διαφορετικά, όταν ο Γιάννης πραγματοποιεί τέτοιες εμφανίσεις και... καταπίνει τους πρωτοπόρους της Δύσης.

Δεν είναι μόνο οι 30 πόντοι του αλλά και η υπόλοιπη στατιστική του. Ο Αντετοκούνμπο έγραψε εκτός των άλλων 19 ριμπάουντ, εκ των οποίων τα 8 επιθετικά. Και δίπλα σε όλα αυτά μοίρασε 4 ασίστ, έκανε ένα μπλοκ ενώ υπέπεσε σε 3 λάθη. Κυρίως όμως... τρομοκράτησε όποιον βρήκε απέναντί του, με τους Θάντερ να μην έχουν τα κατάλληλα κορμιά για να τον σταματήσουν.

Ο Γιάννης μεταξύ άλλων προσέφερε και αρκετά θεαματικά καρφώματα από το πρώτο κιόλας δωδεκάλεπτο, ξεσηκώνοντας τους φίλους των Μπακς στο Fiserv Forum, για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την έβδομη σερί εντός έδρας νίκη των «Ελαφιών».

Μπακς - Θάντερ: Τα highlights του Γιάννη Αντετοκούνμπο

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα