Αντετοκούνμπο: «Σε κάποια ματς έπαιξα με πόνο, δεν θυμάμαι καλά τι έγινε με τον Σρέντερ» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Σε κάποια ματς έπαιξα με πόνο, δεν θυμάμαι καλά τι έγινε με τον Σρέντερ» (vid)

Μπακς

bet365

Όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη επί των Νετς με 115-108.

Οι Μπακς υποδέχτηκαν στο Μιλγουόκι τους Μπρούκλιν Νετς και κατάφεραν αν επιβληθούν με 115-108, στην επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη δράση μετά τον τραυματισμό του.

Ο «Greek Freak» ολοκλήρωσε τον αγώνα όντας ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του με 21 πόντους ενώ δεν έλλειψαν και οι στιγμές έντασης ανάμεσα στον ίδιο και τον Ντένις Σρέντερ των φιλοξενούμενων.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, με μερικές από τις ερωτήσεις μάλιστα να γίνονται από τον αδερφό του Θανάση, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο συμβάν με τον Γερμανό γκαρντ ενώ μίλησε και για το γεγονός ότι πολλές φορές παίζει με πόνους στο σώμα του.

«Δεν θυμάμαι πολύ καλά τι έγινε. Συνήθως όταν αντιδρώ έτσι υπάρχει λόγος. Αλλά δεν θυμάμαι τον λόγο.

Ένας μυϊκός τραυματισμός μπορεί να προκύψει, αλλά πρέπει να παίζεις πολλές φορές με πόνο και προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα μου. Στόχος μου είναι να παίζω πάντα 82 παιχνίδια, αν δεν μπορώ να το κάνω αυτό, πηγαίνω λίγο παρακάτω. Πρέπει να σκέφτεσαι τη μεγάλη εικόνα. Σε κάποια παιχνίδια έπαιξα με πόνο, ήθελα να παίξω και με τους Σανς, αλλά πρέπει να κοιτάμε και μακροπρόθεσμα. Ο κόουτς υπήρξε παίκτης και ξέρει πώς είναι. Πολλές φορές η επιμονή μου είναι το μεγαλύτερο όπλο μου, αλλά και η μεγαλύτερη αδυναμία μου. Ο Κόμπι μού είχε πει κάποτε ‘η μεγαλύτερη αδυναμία και αρετή μου είναι πως είμαι μ@λ@κ@ς’. Έχει να κάνει με το πώς το χρησιμοποιείς».

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα