NBA, Βεζένκοβ: Στη λίστα των αμφίβολων για το παιχνίδι με τους Ράπτορς, πιθανότητες να πατήσει παρκέ

NBA, Βεζένκοβ: Στη λίστα των αμφίβολων για το παιχνίδι με τους Ράπτορς, πιθανότητες να πατήσει παρκέ

Βεζένκοβ

bet365

Την επιστροφή του στα παρκέ βλέπει ακόμα πιο κοντά ο Σάσα Βεζένκοβ, που βρίσκεται στη λίστα των αμφίβολων για τους Σακραμέντο Κινγκς ενόψει της αναμέτρησης με τους Τορόντο Ράπτορς.

Ο Σάσα Βεζένκοβ μετράει αντίστροφα τις τελευταίες ημέρες για την επιστροφή του. Μία επιστροφή που πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, με βάση και το injury report των Σακραμέντο Κινγκς, οι οποίοι αγωνίζονται με τους Τορόντο Ράπτορς στον Καναδά τα ξημερώματα της Πέμπτης (21/3 - 01:30).

Ο Βεζένκοβ έχει μπει στη λίστα των αμφίβολων, κάτι που σημαίνει πως οι πιθανότητες τείνουν στο 50-50 σχετικά με το αν θα πατήσει παρκέ ή όχι. Για τον Βεζένκοβ το διάστρεμμα αποδείχθηκε επίπονο, καθώς έχει μείνει εκτός δράσης για περισσότερο από έναν μήνα, συγκεκριμένα από τις 9 Φεβρουαρίου όταν και αγωνίστηκε απέναντι στους Νάγκετς.

Η απουσία του Λάιλς ανοίγει χώρο στον Βεζένκοβ

Όμως με την επιστροφή του μπορεί να βρει αρκετό χρόνο στο παρκέ, παρόλο που είμαστε σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν, με τους Κινγκς να ψάχνουν νίκες ώστε να φτάσουν στην απευθείας είσοδό τους στα play off. Και αυτό γιατί ο Τρέι Λάιλς παραμένει εκτός με πρόβλημα στο γόνατο, ανοίγοντας έτσι αρκετά λεπτά στο rotation των φόργουορντ.

Για τον Μάικ Μπράουν τα προβλήματα δε σταματούν εκεί, αφού και ο Κέβιν Χέρτερ έχει μείνει εκτός από το ματς στο Τορόντο, με τον Βεζένκοβ να είναι ο μοναδικός από τους τραυματίες που έχει πιθανότητες να αγωνιστεί.

Ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού έχει προλάβει να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν σε 35 παιχνίδια, μετρώντας 5.6 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 0.4 ασίστ μέσο όρο, με 38% στο τρίποντο στα περίπου 12.5 λεπτά που πατάει παρκέ.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα