Βαλαντσιούνας για Μπαρτσελόνα: «Δεν γίνεται να πάρω τη θέση του Ερνανγκόμεθ, δεν μπορώ να του το κάνω»

Γιώργος Κούβαρης
Βαλαντσιούνας

bet365

Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας μίλησε για την πιθανότητα να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα και απάντησε με... χιουμοριστικό τρόπο.

Ο Λιθουανός σέντερ των Πέλικανς διανύει καλή χρονιά και είναι από τους πρωταγωνιστές της πορείας της Νέας Ορλεάνης έχοντας κατά μέσο όρο 12.8 πόντους, 9.3 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ.

Φέτος το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το διετές συμβόλαιο έναντι 30 εκατομμυρίων δολαρίων και, σε περίπτωση που δεν ανανεώσει στην ομάδα του, θα βγει στην αγορά της free agency. Μιλώντας στην «Mundo Deportivo» ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Euroleague και στην πιθανότητα να βρεθεί στην... Μπαρτσελόνα!

«Δεν μπορώ να το κάνω αυτό στον φίλο μου τον Γουίλι. Δεν μπορώ να του πάρω τη θέση. Δεν πρόκειται να πάω. Είμαι σωστός τύπος και δεν θέλω να τον πληγώσω» ήταν η χιουμοριστική, αν μη τι άλλο, απάντηση που έδωσε για τον «κολλητό» του από τη κοινή θητεία τους στους Πέλικανς.

«Είναι τρομερό παιδί. Μου έχει λείψει γιατί κάναμε πολύ παρέα. Του εύχομαι τα καλύτερα τώρα που αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα. Επέλεξε να πάει εκεί για να βρεθεί στο σπίτι του. Μπορεί να είναι από τη Μαδρίτη, αλλά στην Βαρκελώνη ζει η κοπέλα του και ζουν τώρα μαζί. Είναι χαρούμενος για εκείνον γιατί τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά», ενώ σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να αγωνιστεί μαζί με τον συμπαίκτη του, τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις στην Μπαρτσελόνα, ανέφερε:

«Θα δούμε τι θα κάνω στο μέλλον. Είναι κάτι πολύ μακρινό οπότε είναι πολύ δύσκολο να το συζητάμε τώρα...»

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα