ΝτιΆντρε Έιτον: Ένα στρώμα... αέρα ήταν η αιτία που δεν έπαιζε καλά

ΝτιΆντρε Έιτον: Ένα στρώμα... αέρα ήταν η αιτία που δεν έπαιζε καλά

Γιώργος Κούβαρης
Έιτον

bet365

Ο ΝτιΆντρε Έιτον εξήγησε μερικούς από τους λόγους που τον... εμπόδιζαν στο ξεκίνημα της χρονιάς να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του.

Ο δυναμικός σέντερ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, ο οποίος βρέθηκε στο Όρεγκον στο πλαίσιο της τριπλής ανταλλαγής για τα μάτια του Ντέιμιαν Λίλαρντ, διανύει την χειρότερη -από πλευράς αριθμών- σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ. Συγκεκριμένα έχει με τη φανέλα των Μπλέιζερς κατά μέσο όρο 15.3 πόντους (career low) και 11.1 ριμπάουντ, σουτάροντας με 58% στα δίποντα και 83% στις βολές.

Ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε podcast του Πόρτλαντ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στους λόγους που του έβαζαν... απαγορευτικό στην άμεση προσαρμογή του στην ομάδα. Και ένας από αυτούς είχε να κάνει με τον... ύπνο του!

«Το σώμα μου, δεν ήταν ακριβώς το σώμα μου. Ο κόσμος ξεχνάει τον ανθρώπινο παράγοντα, το διαφορετικό περιβάλλον και το πόσο δύσκολο ήταν για εμένα να προσαρμοστώ στα πάντα» ανέφερε αρχικά ο ΝτιΆντρε Έιτον και συνέχισε: «Δεν ένιωθα καν άνετα όταν ξυπνούσα το πρωί. Για κάποιο χρονικό διάστημα δεν είχα κρεβάτι. Κοιμόμουν σε στρώμα αέρα. Και προσπαθούσα να το συνηθίσω» θέλοντας να δείξει το πιο απλό πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην προσαρμογή του στα νέα δεδομένα που του είχαν παρουσιαστεί.

«Θέλω ο κόσμος να γνωρίζει ότι θέλω να να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να γίνει η ομάδα νικήτρια. Οτιδήποτε και αν χρειαστεί να κάνω. Να σκοράρω, να πάρω ριμπάουντ, να κάνω μπλοκ, να υποστηρίζω και να εμψυχώνω τους συμπαίκτες μου, τα πάντα. Οτιδήποτε και αν χρειαστεί!»

@Photo credits: @trailblazers
 

NBA Τελευταία Νέα