Μπίκερσταφ για Ρούμπιο: «Είδα μια φωτογραφία που χαμογελούσε, είναι χαρούμενος που επέστρεψε στα παρκέ»

Γιώργος Κούβαρης
Ρούμπιο Μπίκερσταφ

bet365

Ο Ρίκι Ρούμπιο επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά την κατάσταση που έπρεπε να αντιμετωπίσει με την ψυχική του υγεία, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον πρώην προπονητή του στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Στο περιθώριο του αγώνα Γουίζαρντς-Καβαλίερς όπου η ομάδα του Κλίβελαντ έφτασε στην τελική επικράτηση με 114-105, ο τεχνικός των Καβς, Τζέι Μπι Μπίκερσταφ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Ρίκι Ρούμπιο, θέλοντας να σταθεί στην επιστροφή του στην ενεργό δράση.

«Είδα μια φωτογραφία του Ρίκι με την εθνική Ισπανίας. Και είχε ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη του. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι χαρούμενος που επέστρεψε στα παρκέ και απολαμβάνει ξανά να παίζει μπάσκετ» ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή των Καβαλίερς, ο οποίος συνέχισε:

«Αγαπώ τον Ρίκι ως άνθρωπο. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι προπονητής του. Και φυσικά είμαι ακόμα πιο χαρούμενος που ξέρω ότι νιώθει καλύτερα. Και ότι θα κάνει και πάλι αυτό που αγαπάει. Είναι πολύ ξεχωριστός. Όλοι θέλουν να παίζουν για εκείνον. Όχι με εκείνον, αλλά για εκείνον. Θα έχει για πάντα ξεχωριστή θέση στη ζωή μου».

Να σημειωθεί ότι ο Ρίκι Ρούμπιο χρησιμοποιήθηκε λίγο από τον Σέρτζιο Σκαριόλο στην δεύτερη σερί ήττα της Ισπανίας στα Προκριματικά του Eurobasket 2025, αυτήν την φορά από το Βέλγιο εκτός έδρας, και αυτό λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στο χειρουργημένο γόνατο. Αν και όπως είπε ο ίδιος ο τεχνικός της «ρόχα» δεν είναι κάτι το σοβαρό.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα