NBA: Μια βραδιά που θύμισε... την άγρια Δύση (vids)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ξύλο του Τζίμι Μπάτλερ

bet365

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχουν πέσει κατά πολύ τα φαινόμενα βίας από τους παίκτες του NBA, ωστόσο η τελευταία βραδιά αποτέλεσε εξαίρεση.

Ανάμεσα στο θέαμα που πρόσφεραν οι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του NBA στο κοινό που τους παρακολούθησε, προσέφεραν και ορισμένες άσχημες εικόνες καθώς σε δύο διαφορετικά ματς, το μπάσκετ διαδέχθηκαν ταν «αναμμένα αίματα» και οι μπουνιές!

Η αρχή έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στους Πέλικανς και τους Μαϊάμι Χιτ στη Νέα Ορλεάνη. Εκεί όλα άρχισαν όταν ο παίκτης των γηπεδούχων, Ζάιον Γουίλιαμσον διαμαρτυρήθηκε για φάουλ από τον Κέβιν Λοβ. Ο Νάτζι Μάρσαλ πήγε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του, ωστόσο εκείνη ήταν και η στιγμή όπου τα πράγματα ξέφυγαν, με τον Τζίμι Μπάτλερ να τον σπρώχνει.

Ο Μάρσαλ απάντησε πιάνοντας τον σταρ των Χιτ από το λαιμό, την ώρα που οι πάγκοι των δύο ομάδων έμπαιναν και αυτοί στο «σαλούν» όπου είχε δημιουργηθεί στο παρκέ. Τη στιγμή μάλιστα όπου όλα έδειχναν να ηρεμούν, ο Τόμας Μπράιαντ και ο Ζοσέ Αλβαράντο αντάλλαξαν μπουνιές και να χρειάζεται η παρέμβαση της ασφάλειας του γηπέδου ώστε να πέσουν οι τόνοι.

Ως αποτέλεσμα όλων αυτών, Μπάτλερ, Μπράιαντ, Μάρσαλ και Αλβαράντο αποβλήθηκαν από το ματς και κινδυνεύουν πλέον με βαριές τιμωρίες.

«Πολεμιστές εναντίον σφήκες»

Ωστόσο αυτή δεν ήταν η μόνη στιγμή έντασης από τη βραδιά. Με τον αγώνα ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους Σάρλοτ Χόρνετς να φτάνει στο τέλος του, υπήρξε νέα απειλή ώστε να ξεφύγουν τα πράγματα, καθώς η απόφαση των γηπεδούχων να επιτεθούν έδωσε τη «σπίθα» ώστε να υπάρξει μία ακόμη ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, η οποία όμως δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση αφού επενέβησαν γρήγορα τόσο οι ψυχραιμότεροι όσο και η ασφάλεια του γηπέδου.

@Photo credits: NBA
 

NBA Τελευταία Νέα