NBA, Τόμπσον: Ο Κλέι ήρθε από τον πάγκο και βρήκε κίνητρο στον... Τζινόμπιλι

NBA, Τόμπσον: Ο Κλέι ήρθε από τον πάγκο και βρήκε κίνητρο στον... Τζινόμπιλι

Δημήτρης Οικονόμου
NBA, Τόμπσον: Ο Κλέι ήρθε από τον πάγκο και βρήκε κίνητρο στον... Τζινόμπιλι

bet365

Κλέι Τόμπσον όπως λέμε... Μανού Τζινόμπιλι, με τον σταρ των Γουόριορς να «σκοτώνει» τους Γιούτα Τζαζ ερχόμενος από τον πάγκο στην καλύτερη εμφάνιση της σεζόν.

Ο Κλέι Τόμπσον σκόραρε 35 πόντους για να οδηγήσει τους Γουόριορς στη νίκη απέναντι στους Τζαζ με 137-140. Ο τρόπος όμως δεν ήταν ο συνηθισμένος. Και ο λόγος είχε να κάνει με τον ερχομό του Κλέι από τον πάγκο.

Ο σταρ των Γουόριορς είναι δεδομένο πως δεν περνά και την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, όντας πολύ μακριά από το... υπερόπλο που υπήρξε μια εποχή για την επίθεση των «πολεμιστών». Μάλιστα έφτασε το όνομά του να μπαίνει μέχρι και σε φήμες για trade.

Ο Στιβ Κερ έπρεπε να βρει έναν τρόπο να τον εκμεταλλευτεί και ο παραγκωνισμός του από την πρώτη πεντάδα υπήρξε ένας τέτοιος. Αυτό μάλιστα συνέβη για πρώτη φορά μετά τη rookie σεζόν του. Κάτι που όχι μόνο δε φάνηκε να τον πειράζει τελικά, αλλά του γέμισε τις μπαταρίες με κίνητρο για να κάνει μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν.

Μάλιστα το κίνητρο αυτό το βρήκε στον... Μανού Τζινόμπιλι, όπως τόνισε ο ίδιος λίγο αργότερα. «Το σημαντικό είναι ότι συνειδητοποίησα πως θα παίξω αρκετό χρόνο. Οπότε αρκεί να αφήσεις τον εγωϊσμό σου όταν έρχεσαι από τον πάγκο. Σκέφτηκα τον Μανού Τζινόμπιλι. Αυτός ο τύπος έχει τέσσερα δαχτυλίδια και ένα χρυσό μετάλλιο (σ.σ. στην Αθήνα το 2004) και ερχόταν από τον πάγκο σε όλη του την καριέρα».

 

NBA Τελευταία Νέα