NBA, Εμπίντ: Έχει... χτίσει με τους Νάγκετς μία σχέση εξ αποστάσεως

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Εμπίντ πανηγυρίζει

bet365

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τέσσερις συνεχόμενες αναμετρήσεις στο Ντένβερ απέναντι στους Νάγκετς έχει χάσει ο Τζοέλ Εμπίντ, με τους φίλους των πρωταθλητών να τον αναζητούν στο παρκέ για μία ακόμα φορά.

Το σίριαλ μεταξύ του Τζοέλ Εμπίντ και των Ντένβερ Νάγκετς συνεχίστηκε και φέτος. Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο MVP της περσινής κανονικής περιόδου δεν εμφανίστηκε στην κόντρα με τον Νίκολα Γιόκιτς και έτσι εκείνος οδήγησε την ομάδα του σε ακόμα μία νίκη!

Κάτι που έφερε νέο γύρο συζητήσεων σχετικά με το αν δε θέλει να παίζει απέναντι στους Νάγκετς, όπως τουλάχιστον οι ίδιοι ισχυρίζονται. Και πλέον αυτή η μίνι διαμαρτυρία παίρνει και επίσημη μορφή, αφού ο Μάικ Μαλόουν τοποθετήθηκε για το γεγονός.

Μάλιστα τόνισε πως μερικοί από τους παίκτες του βρισκόταν ήδη για ζέσταμα όταν δημοσιεύτηκαν τα νέα για την απουσία του Εμπίντ, βάζοντας στο τραπέζι και το NBA που πρέπει να ερευνήσει, όπως είπε, κατά πόσο είναι λογικό ένας παίκτης από διαθέσιμος ξαφνικά να μην παίζει.

Οι φίλοι των Νάγκετς έψαχναν τον Εμπίντ ξανά

Όπως είναι λογικό οι φίλοι των Νάγκετς βρήκαν αφορμή να ξεσπάσουν ξανά. Αυτήν τη φορά δεν ήταν κάποια αφίσα που να παρουσιάζει τον Εμπίντ ως εξαφανισμένο αλλά μερικές ιαχές.

«Where's Embiid at?» αναρωτήθηκαν οι φίλοι των πρωταθλητών, εκφράζοντας φωναχτά την απορία τους σχετικά με το πού είναι ο σέντερ των Σίξερς. Για την ιστορία και όπως ανέφερε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Εμπίντ αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο και έμεινε εκτός, διατηρώντας έτσι μία σχέση... εξ αποστάσεως με τους Νάγκετς. Την τελευταία φορά που αγωνίστηκε στο Ντένβερ είχαμε Νοέμβριο του 2019...

 

NBA Τελευταία Νέα