Ντράγκιτς: «Είχα προτάσεις από τον Παναθηναϊκό και άλλες τρεις ομάδες της EuroLeague»

Ντράγκιτς: «Είχα προτάσεις από τον Παναθηναϊκό και άλλες τρεις ομάδες της EuroLeague»

bet365

Ο Γκόραν Ντράγκιτς αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι είχε προτάσεις από τέσσερις ομάδες της EuroLeague, ανάμεσά τους και ο Παναθηναϊκό.

Ο Γκόραν Ντράγκιτς ετοιμάζεται να πει το επίσημο «αντίο» στα παρκέ, σε ένα αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη Λιουμπλιάνα, στις 24 Αυγούστου 2024, όπου ανάμεσα σε αυτούς που θα δώσουν το παρών θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά και οι Νίκολα Γιόκιτς, Τζίμι Μπάτλερ, Λουίς Σκόλα, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Στιβ Νας, Νίκολα Βούτσεβιτς, Στιβ Κερ και Μαρκ Γκασόλ!

Ο Ντάγκιτς, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση, αναφέρθηκε στις προτάσεις που είχε στα χέρια του το καλοκαίρι, προτού πάρει την απόφαση να σταματήσει.

«Θα είμαι ειλικρινής. Είχε προτάσεις από την Ευρώπη, από τη Μιλάνο, τη Μαδρίτη, τον Παναθηναϊκό, την Μπαρτσελόνα. Δεν ήθελα ποτέ να παίξω την τελευταία σεζόν μου στην Ευρώπη. Δεν ήθελα να είμαι έναν χρόνο χωρίς τα παιδιά μου, τα οποία μένουν στις ΗΠΑ. Η μόνη μου επιλογή ήταν το Μαϊάμι, με το οποίο είχε συζητήσεις, αλλά δεν προχώρησαν κάποια trade και έτσι δεν συνέβη. Είχαν αρκετούς παίκτες με συμβόλαιο», είπε ο Σλοβένος.

Και συνέχισε: «Όλο αυτό το διάστημα ήμουν στο σπίτι και έκανα καθημερινές προπονήσεις. Ακόμα και τώρα. Όμως τα παιδιά μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα τώρα. Τα πηγαίνω στο σχολείο κάθε μέρα και συνειδητοποίησα πόσο χρόνο έχω χάσει στην καριέρα μου. Αυτός είναι πιο βασικός λόγος για τον οποίο αποσύρθηκα. Είναι και το ζήτημα της υγείας. Το γόνατό μου δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

@Photo credits: FIBA
 

NBA Τελευταία Νέα