Αντετοκούνμπο: Ο Giannis στο αποχαιρετιστήριο ματς του Γκόραν Ντράγκιτς

Αντετοκούνμπο: Ο Giannis στο αποχαιρετιστήριο ματς του Γκόραν Ντράγκιτς

Newsroom
Γιαννης Αντετοκούνμπο

bet365

Ο Γκόραν Ντράγκιτς, ένας εκ των θρύλων του σλοβένικου μπάσκετ που έφερε τη χώρα του στην κορυφή της Ευρώπης μαζί με τον Λούκα Ντόντσιτς, αποσύρεται από την ενεργό δράση και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα δώσει το παρών στο σπουδαίο φιλικό προς τιμήν του στις 24 Αυγούστου στη Λιουμπλιάνα.

Ο Γκόραν Ντράγκιτς αποχωρεί από την ενεργό δράση έπειτα από 19 χρόνια στα παρκέ, γράφοντας τους τίτλους τέλους της σπουδαίας καριέρας του το καλοκαίρι, κάτι που επί της ουσίας έχει συμβεί από την περσινή σεζόν.

Ο Σλοβένος στα 37 του, έχει να παίξει μπάσκετ από τα περσινά play-offs, ως παίκτης των Μπακς τότε κόντρα στους Χιτ, όταν και αγωνίστηκε στο Game-3 της σειράς. Έκτοτε κυκλοφορεί ως free agent αλλά δεν έχει βρει ομάδα και αποφάσισε να αποσυρθεί.

Έτσι, λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί ένα σπουδαίο φιλικό προς τιμήν του στις 24 Αυγούστου 2024 και όπως έγινε γνωστό από τους διοργανωτές, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει επιβεβαιώσει την παρουσία του όπως και οι Νίκολα Γιόκιτς, Τζίμι Μπάτλερ, Λουίς Σκόλα, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Στιβ Νας, Νίκολα Βούτσεβιτς, Στιβ Κερ και Μαρκ Γκασόλ!

Ο Ντράγκιτς αποσύρεται έχοντας αγωνιστεί σε 946 παιχνίδια σε κανονική περίοδο NBA και άλλα 62 σε play-offs, πανηγυρίζοντας βέβαια και το χρυσό μετάλλιο του 2017 στο EuroBasket για τη Σλοβενία, όπου ανακηρύχθηκε MVP της διοργάνωσης δίπλα στον Λούκα Ντόντσιτς.

 

NBA Τελευταία Νέα