Έντουαρντς: «Ο Τζόρνταν δεν θα μπορούσε να με μαρκάρει» (vid)

Έντουαρντς: «Ο Τζόρνταν δεν θα μπορούσε να με μαρκάρει» (vid)

O Άντονι Έντουαρντς.

bet365

Ο Άντονι Έντουαρντς κόμπασε πως ο Μάικλ Τζόρνταν, στα... ντουζένια του, δεν θα μπορούσε να τον μαρκάρει!

Ο Άντονι Έντουαρντς λογίζεται ως ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ΝΒΑ. Η επόμενη γενιά που περιμένει να κατακτήσει τη λίγκα όταν οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ αποσυρθούν και φυσικά θα πρέπει να αρπάξει τα πρωτεία από παίκτες όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Νίκολα Γιόκιτς.

Μέχρι στιγμής, στην καριέρα του μετράει δύο συμμετοχές σε play-offs, όπου οι Μινεσότα Τίμπεργουλς αποκλείστηκαν στον 1ο γύρο. Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του, η κουβέντα έφτασε στον Πάτρικ Μπέβερλι και την άμυνα που παίζει. Και τη δήλωση του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού πως ο Έντουαρντς είναι ο επόμενος Μάικλ Τζόρνταν.

«Θέλω να σταματήσουν. Είναι ο κορυφαίος που έχει παίξει και είμαι πολύ μακριά απ' αυτόν», είπε ο Έντουαρντς, με τον παρουσιαστή να τον ρωτάει αν ο Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος θεωρείται ένας εξαιρετικός αμυντικός, θα μπορούσε να τον μαρκάρει.

«Διάολε, όχι, όχι», ήταν η απάντηση του «Αντ», ο οποίος συνέχισε: «Δεν βλέπω αν υπάρχουν κενά στην άμυνα του, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να με μαρκάρει. Θα έκανε τα δικά του, αλλά θα ήταν μία δύσκολη νύχτα».

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα