Αρίνας για Κόμπι: «Θα είχε 50 πόντους μ.ό αν έπαιζε στους Μπουλς αντί του Τζόρνταν»

Αρίνας για Κόμπι: «Θα είχε 50 πόντους μ.ό αν έπαιζε στους Μπουλς αντί του Τζόρνταν»

bet365

O Γκίλμπερτ Αρίνας θεωρεί πως η άμυνα στα 90s ήταν υποτιμημένη και αν ο Κόμπι Μπράιαντ, έπαιζε στους Μπουλς θα έκανε... πλάκα.

Συνεχίζει να τραβά τα βλέμματα πάνω του με τα όσα λέει ο πρώην σταρ των Γουίζαρντς και του ΝΒΑ, Γκίλμπερτ Αρίνας. Ο Agent Zero αυτή τη φορά ασχολήθηκε με τους Μπουλς του Τζόρνταν και έβαλε στην... εξίσωση και τον Κόμπι που πλέον βρίσκεται στη γειτονιά των αγγέλων μαζί με την κορούλα του, Τζίτζι. Ανέφερε πως ο Black Mamba θα είχε 45-50 πόντους μέσο όρο αν βρισκόταν στο ρόστερ των ταύρων.

«Τι θα γινόταν να έπαιρνες τον Κόμπι Μπράιαντ και τον έβαζες σε εκείνη την ομάδα των Μπουλς; Απλά βγάλτε τον Τζόρνταν, βάλτε τον Κόμπι στην ομάδα και τότε εκείνος θα είχε 45-50 πόντους κατά μέσο όρο», ήταν τα λόγια του, ενώ πρόσθεσε πως η άμυνα στα 90s ήταν υπερτιμημένη.

«Δεν υπήρχε άμυνα. Λυπάμαι. Δεν υπήρχε άμυνα. Μπορούσες να σουτάρεις και να σκοράρεις. Ο Τζόρνταν ήταν φοβερός σουτέρ. Μπορούσε να σουτάρει. Όταν βρισκόταν στο σημείο του, ήταν λεφτά στην... τράπεζα», ανέφερε ο Αρίνας.

 

NBA Τελευταία Νέα