Σακίλ Ο' Νιλ: Ξεσήκωσε τη Μύκονο με... This is Sparta! (vid)

Newsroom
.

bet365

Ο Σακίλ Ο' Νιλ βρέθηκε στη Μύκονο ως... DJ Diesel και έπαιξε μουσική σε γνωστό μαγαζί στο Νησί των Ανέμων, ξεσηκώνοντας τον κόσμο και φωνάζοντας «This is Sparta»!

Ο Σακίλ Ο' Νιλ καθιερώθηκε στο ΝΒΑ ως ένας από τους πιο κυρίαρχους ψηλούς στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο ξκαι πλέον εμφανίζεται με το καλλιτεχνικό όνομα DJ Diesel σε διάσημα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, όπως το Tomorrowland, ενώ έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ.

Ο Σακ, λοιπόν, βρέθηκε για πρώτη φορά στη Μύκονο, παίζοντας μουσική στο SantAnna.

Στα highlights της βραδιάς, τα «περίεργα» γυαλιά που φορούσε στο κεφάλι ο Ο' Νιλ, η ατάκα «This Is Sparta» που ξεστόμισε με αφορμή την επική σκηνή με τον Τζέραλντ Μπάτλερ από την κινηματογραφική ταινία «300» αλλά και η στιγμή που έβγαλε το t-shirt του και έμεινε με το φανελάκι και συνέχιζε να παίζει μουσική!

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην Cosmote TV, o Ο' Νιλ είχε θυμηθεί το πέρασμά του από την Αθήνα: «Θυμάμαι ότι έγινα ρεζίλι όταν με ρώτησαν για τον Παρθενώνα και απάντησα πως δεν έχω πάει σε αυτό το κλαμπ! Δεν ήμουν διαβασμένος και μάλιστα υπήρξε ένα εκτενές άρθρο που έγραφε πως δεν ξέρω την ελληνική ιστορία. Την ξέρω τώρα και ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ελλάδα».

 

NBA Τελευταία Νέα