Σίμονς: Τρόλαρε τους Σίξερς ποστάροντας φωτογραφία από το Game 7 με τους Σέλτικς (pic)

Ο Μπεν Σίμονς τρολάρει τους Σίξερς

bet365

Ο Μπεν Σίμονς φάνηκε να ικανοποιείται από την εικόνα του Game 7 ανάμεσα σε Σέλτικς και Σίξερς, ενώ... τρόλαρε την παλιά του ομάδα για τη βαριά ήττα.

Οι Σίξερς το βράδυ της Κυριακής βρέθηκαν στη Βοστόνη για το Game 7 με τους Σέλτικς και κατέληξαν να θεωρούνται... καλεσμένοι στο πάρτι του Τζέισον Τέιτουμ και των λοιπών Κελτών για την πρόκριση στον τελικό της Ανατολής.

Όσο η βραδιά εξελισσόταν σε εφιάλτη για τη Φιλαδέλφεια, ο άλλοτε παίκτης της, Μπεν Σίμονς, πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό μία φωτογραφία στο σαλόνι του ενώ παρακολουθούσε το παιχνίδι.

Θυμίζουμε πως μετά από μία δραματική περίοδο, στην οποία ο Σίμονς δεν αποτελούσε κομμάτι των Σίξερς βασιζόμενος σε ψυχολογικά ζητήματα, ο ίδιος αποχώρησε με νέο προορισμό τους Νετς. Στο Μπρούκλιν τη φετινή σεζόν μέτρησε 42 παρουσίες, ενώ είχε 6.9 πόντους και 6.3 ριμπάουντ ανά ματς.

Ο Αυστραλός άσσος που υπήρξε All-Star τα χρόνια του στους Σίξερς, δεν εμφανίζει τον ίδιο εαυτό μετά τη σεζόν 2020/21. Τα σχόλια από τους χρήστες στα social media ήταν μοιρασμένα, όμως σε κάθε περίπτωση ο Σίμονς πέρασε το μήνυμά του.

 

NBA Τελευταία Νέα