Άιβερσον για Μοράντ: «Αργά ή γρήγορα ο MVP»

Άιβερσον για Μοράντ: «Αργά ή γρήγορα ο MVP»

bet365

Ο Τζα Μοράντ έχει καταφέρει να τραβήξει όλα τα φώτα πάνω του με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί. Ο Άιβερσον τον στηρίζει και του δίνει τον τίτλο του MVP... αργά ή γρήγορα.

Ο σταρ των Μέμφις Γκρίζλις κάνει «θόρυβο» καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, παίρνοντας από το χέρι την ομάδα του για την τρίτη θέση της δυτικής περιφέρειας. Η ουσία στο παιχνίδι του είναι αντίστοιχη με το θέαμα και ο Μοράντ σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Στο τελευταίο ματς με τους Σπερς, σκόραρε 52 πόντους και σημείωσε κορυφαία επίδοση τόσο προσωπική όσο και του ίδιου του συλλόγου. «Πέταξε» πάνω από τον Ποέλτλ, ενώ πέτυχε ένα απίστευτο buzzer beater.

Το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Λίγκας όλο και αυξάνεται, με τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν περάσει από το ΝΒΑ να κάνουν κατά καιρούς αναφορές στον Μοράντ και τον τρόπο παιχνιδιού του. Ο Άλεν Άιβερσον το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, φρόντισε να δείξει την προτίμησή του όσον αφορά τον MVP ανεβάζοντας το αντίστοιχο βραβείο, με την φανέλα του Τζα και την φράση: «Αργά ή γρήγορα».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

NBA Τελευταία Νέα