Λίβανος: «Χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά»

Gazzetta team
Λίβανος: «Χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά»

bet365

Ο Γιάννης Λίβανος έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη στο Κύπελλο Ελλάδος, αλλά όχι και από την εμφάνιση του Πανιωνίου.

Οι «κυανέρυθροι» αντιμετώπισαν την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη (71-80) και να προκριθούν στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Ο Γιάννης Λίβανος δήλωσε μετά το ματς: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Νομίζω ότι αν και σε ακόμα ένα παιχνίδι δεν ήμασταν πλήρεις (σ.σ. έλειπε ο Άντονι Λι), εντούτοις καταφέραμε και ανταπεξήλθαμε στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, εφαρμόζοντας όσα είχαμε σχεδιάσει. Ξέραμε τι να περιμένουμε. Ό,τι ακριβώς περιμέναμε, έγινε. Το κακό είναι ότι στην αρχή του παιχνιδιού μπήκαμε πιο χαλαρά από ότι θα έπρεπε, δεχθήκαμε κάποια εύκολα σουτ, με αποτέλεσμα ο Χαρίλαος Τρικούπης να πάρει ψυχολογία και να πιστέψει στη διεκδίκηση της νίκης.

Στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι, περάσαμε μπροστά, αλλά δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε τη διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας και ειδικότερα, ενώ μπήκαμε με μια ικανοποιητική διαφορά στην τέταρτη περίοδο, με κάποια απανωτά πολύ εύκολα λάθη που κάναμε στην άμυνα, καταφέραμε να ξαναβάλουμε τον Χαρίλαο Τρικούπη στο παιχνίδι.

Κρατάμε τη νίκη, το Κύπελλο πάντα είναι ένας θεσμός με εκπλήξεις, εμείς δεν ήμασταν μία από αυτές. Σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα, χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά, αλλά αυτή η νίκη μας δίνει μία καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα